Αυξάνονται και πληθύνονται...

ΣΗΜΕΡΑ Η «ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΙ ΓΚΑΖΑΛ ΚΑΙ ΜΟΥΖΕΚ *ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΦΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2020 22:11

Νέες αφίξεις παικτών είχαμε στην ΑΕΛ καθώς από χθες πέρασαν τις εργομετρικές και τις ιατρικές εξετάσεις ο διεθνής Αιγύπτιος Αλί Γκαζάλ και ο Κροάτης Ματέο Μούζεκ, ενώ χθες το βράδυ αναμενόταν στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος επιθετικός Βινίσιους.


Οι δύο πρώτοι σήμερα αναμένεται να κάνουν και την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα των «βυσσινί», ενώ στη λαρισινή ομάδα εντάχθηκε και Δημήτρης Λουφάκης (φωτ.) που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πόντου.
Ο παίκτης έχει ηλικία 20 ετών (γεννήθηκε 1/4/2000) και αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή, ως πλάγιος, όσο και στην επίθεση, ενώ τη φετινή περίοδο έκανε μέχρι τώρα 10 συμμετοχές με την ομάδα του όσες έκανε και την περσινή αγωνιστική περίοδο.
Με αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώνεται πιθανώς το ρόστερ της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το μόνο ανοιχτό θέμα είναι αυτό της επιστροφής του Γιάννη Μασούρα.
Σχετικά με το αγωνιστικό σχήμα που θα παρατάξει η ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (17.15) στην Αθήνα, μάλλον δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Άρη, αφού η εικόνα της ομάδας ήταν απόλυτα ικανοποιητική.

ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΑΔΕΣ
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, Αμπιόλα Ντάουντα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι από σήμερα ο Αμπιόλα Ντάουντα. Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών και θα φοράει τη φανέλα με το Νο 25. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας».
Στις δηλώσεις του τόνισε: «Είναι ωραίο να βρίσκεσαι σ' αυτό το κλαμπ. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσω να απολαύσω το ποδόσφαιρο».
Επίσης ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ευγκένι Σικάφκα, βρήκε τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Μπορεί να έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛ, ωστόσο ο 27χρονος Λευκορώσος επιθετικός συμφώνησε και έγινε παίκτης της Ντιναμό Μίνσκ, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA πραγματοποιήθηκε χθες ημερίδα για τους αθλητές όλων των τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανδρών, Κ19, Κ17 και Κ15. Στο πρώτο σκέλος της ημερίδας ο επικεφαλής ιατρός της ομάδας κ. Γεώργιος Μπασδέκης – ορθοπεδικός μίλησε στους αθλητές για τους κινδύνους της μάστιγας του Doping στον σύγχρονο αθλητισμό και πρόβαλε μια παρουσίαση που επιμελήθηκε μαζί με τον διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ. Αμπελώνα κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος λόγω εφημερίας δεν κατέστη δυνατόν να παρασταθεί. Στο δεύτερο σκέλος ο Πιστοποιημένος εκπαιδευτής της ΚΕΔ – ΕΠΟ και παρατηρητής Διαιτησίας κ. Γεώργιος Λιόλιος μίλησε για τους κανονισμούς παιδιάς που εφαρμόζονται από φέτος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και τις τροποποιήσεις κανονισμών. Διακριτική παρουσία είχε ο γυμναστής Κώστας Μαντζώκας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass