Ανακατατάξεις στην ΑΕΛ

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΡΑΛΙΤΣ - ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΓΚΟΛΙΑΣ - ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΛΥΝΟΣ - ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ... ΓΙΑΝΝΗ (ΑΝΤΟΝΙ) ΦΑΤΙΟΝ - ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΛΑΜΙΑ Ο ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2020 22:10

Η ήττα της ΑΕΛ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με το βαρύ 3-0 έφερε νέες ανακατατάξεις στα σχέδια για το έμψυχο δυναμικό της λαρισινής ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, που συνδυάζεται και με στόχο εξάδας για τους «βυσσινί».


Ο Μπράλιτς «πλήρωσε» το μάρμαρο της ήττας από την ΑΕΚ και αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, παρελθόν από την ομάδα, ενώ παραμένει σ’ αυτήν ο Νίκος Γκόλιας. Μια ακόμα αποχώρηση-έκπληξη για την ΑΕΛ.
Όμως εκτός από αποχωρήσεις υπάρχουν και μεταγραφές. Η ΑΕΛ συμφώνησε με τον 22χρονο (γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1997) Σπύρο Γλυνό που αγωνίζεται στον Διαγόρα Ρόδου. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 χρόνων, αλλά θα παραμείνει δανεικός στην ομάδα της Ρόδου. Έχει ύψος 1.86, είναι μέσος και φέτος έπαιξε σε 12 παιχνίδια, πέτυχε 3 γκολ και δέχθηκε 4 κίτρινες κάρτες.

 

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΦΑΤΙΟΝ
Λύθηκε χθες η συνεργασία με τον... Γιάννη (Άντονι) Φατιόν (όπως τον βάφτισε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας όταν άλλαξε θρήσκευμα και έγινε χριστιανός ορθόδοξος) με την αιτιολογία όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι: «αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή μας κ. Γρηγορίου και τους συμπαίκτες του για την απαράδεκτη από κάθε άποψη συμπεριφορά του κατά την αντικατάστασή του, για να μην πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Τσαγκαράκη, στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μας».
Στο μεταξύ επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Δημήτρη Λουφάκη με σχετικά ανακοίνωση που ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Δημήτριο Λουφάκη. Ο Δημήτριος Λουφάκης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας 3,5 ετών. Ο Δημήτριος Λουφάκης είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,74, παίζει ως δεξιός εξτρέμ και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Πόντου, με τον οποίο κατέγραψε φέτος στο πρώτο μισό της περιόδου 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στο Κύπελλο Ελλάδος».

 

ΙΣΩΣ Ο ΜΟΥΖΕΚ
Σχετικά με τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό από τους νεαποκτηθέντες πιθανόν στη διάθεση του τεχνικού Γρηγορίου να είναι ο Κροάτης Ματέο Μούζεκ. Οι υπόλοιποι δύο, ο Βραζιλιάνος Βινίσιους και ο Αιγύπτιος Αλ Γκαζάλ δύσκολα να παίξουν, αφού δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα τους.
Τέλος ο Μιλοσάβλιβιτς, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Συνολικά κόπηκαν 57.825 εισιτήρια, στους επτά αγώνες που έγιναν, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στα 8.260. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Ατρόμητος-Βόλος που κόπηκαν 836 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-Άρης 25.622 εισιτήρια. Τέλος κόπηκαν συνολικά 10.325 εισιτήρια στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΕΛ, με μεικτές εισπράξεις 32.110 ευρώ. Αναλυτικά, τα εισιτήρια της 19ης αγωνιστικής
Ολυμπιακός - Άρης    25.622 εισιτήρια
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρ.    15.168 εισιτήρια
ΑΕΚ - ΑΕΛ    10.325 εισιτήρια
Ξάνθη - Παναθηναϊκός    2.699 εισιτήρια
Παναιτωλικός - Λαμία    2.218 εισιτήρια
Πανιώνιος - ΟΦΗ    957 εισιτήρια
Ατρόμητος - Βόλος    836 εισιτήρια

 

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Νομικοί της ΠΑΕ Ξάνθη παρέστησαν χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, και παρουσίασαν ενώπιον των μελών της Επιτροπής τα επιχειρήματα της ομάδας της Θράκης, ενώ έλαβαν προθεσμία για να καταθέσουν έγγραφα υπομνήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από τη νομική υπηρεσία της ακριτικής ΠΑΕ, η εισήγηση του επικεφαλής της διεύθυνσης Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, αναγνωρίζει μεν ότι υπάρχουν τυπικές ελλείψεις στον φάκελο της αδειοδότησης, ωστόσο δεν τις θεωρεί ουσιώδεις και προτείνει μόνο χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα της Θράκης και όχι αφαίρεση βαθμών ή απαγόρευση μεταγραφών.

 

Ο ΒΑΤΣΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΛ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1, 2019-2020.
Ο 33χρονος Αριστείδης Βάτσιος, αστυνομικός στο επάγγελμα, ο οποίος ανήκει στον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, στις 15:00, στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, κατά το παρελθόν, στις 30/11/2019 ΑΕΛ-Βόλος 2-1 Superleague 1, 09/12/2017 ΑΕΛ-Ξάνθη 1-0 Superleague, 14/12/2016 Τρίκαλα-ΑΕΛ 1-0 Κύπελλο Ελλάδας, 02/02/2015 ΑΕΛ-Αγροτικός Αστέρας 1-0 Football League, 30/11/2012 Ηρακλής Ψαχνών-ΑΕΛ 1-0 Football League. Βοηθοί του οι Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Άγγελος Ζήρδας (Αθηνών). Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) με βοηθό τον Παντελή Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Αγαδάκος από την Ε.Π.Σ. Πειραιά. Ο Ευάγγελος Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Τον εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ με τη Λαμία θα «σφυρίξει» ο Αθανάσιος Σέζος από το Κιλκίς, ενώ ο Πέτρας Τσαγκαράκης της ΕΠΣ Χανίων θα είναι ο διαιτητής στο ματς της ΑΕΚ στον Βόλο με την τοπική ομάδα.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 20ής αγωνιστικής:
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020
15:00 ΑΕΛ – Παναιτωλικός: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Φωτόπουλος (Αθηνών), Ζήρδας (Αθηνών), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), παρ.: Αγαδάκος(Πειραιά)
17:15 Βόλος – ΑΕΚ: Τσαγκαράκης (Χανίων), Κούλα (Ξάνθης), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), παρ.: Σπυρόπουλος(Φθιώτιδας)
17:15 ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Μανούχος (Αργολίδας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας), AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών), παρ.: Δαγκλής (Μακεδονίας)
19:30 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Κουμπαράκης (Θράκης), Μεϊντάνας (Αχαΐας), Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), AVAR: Βρέσκας (Πιερίας), παρ.: Τεροβίτσας(Αιτωλοακαρνανίας)
Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας), παρ.: Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)
19:00 Λαμία – ΠΑΟΚ: Σέζος (Κιλκίς), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τζιουβάρας (Κοζάνης), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου), παρ.: Δάλλας(Ηπείρου)
19:30 Άρης – Ξάνθη: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), VAR: Τζήλος (Λάρισας), AVAR: Καρσιώτης (Κορινθίας), παρ.: Κύρκος (Θεσπρωτίας).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass