Αναλλοίωτη η εικόνα στην κορυφή

Νίκες των ισχυρών στη 17η αγωνιστική της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ - Σε τροχιά πλέι- οφ ο Σμόλικας - Σημαντικά τρίποντα για Μαυροβούνι, Αβέρωφ και Δαμασιακό

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2020 22:02

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ οι ισχυροί της βαθμολογίας.

Ο ΠΟ Ελασσόνας δεν συνάντησε αντίσταση από τη Δόξα Αργυροπουλίου (3-0), ο Αετός Μακρυχωρίου πέρασε με 2-0 από την Αμπελιά, ενώ ο Φαλανιακός πήρε πέτυχε αγχωτική νίκη με ανατροπή στον Αμπελώνα απέναντι στον τοπικό Αμπελωνιακό (1-2).
Από κει και πέρα ο Σμόλικας μετά το 2-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου πέρασε ξανά σε τροχιά πλέι οφ, εκμεταλλευόμενος τη «λευκή» ισοπαλία του Δωτιέα Αγιάς με το Κιλελέρ, το Μαυροβούνι νίκησε 3-0 τη Λάρισα 2012 και έκανε ένα ουσιαστικό βήμα παραμονής, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ έκαμψε την αντίσταση του Τυρνάβου με 2-0, ενώ πολύτιμο τρίποντο πήρε και ο Δαμασιακός με 2-1 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Αναλυτικά η χθεσινή αγωνιστική δράση στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:

Σμόλικας – Βλαχογιάννι    2-0
Αμπελιά- Μακρυχώρι    0-2
Δαμασιακός-Αχιλλέας Φ.    2-1
Αμπελωνιακός-Φαλανιακός    1-2
ΠΟ Ελασσόνας- Αργυροπούλι    3-0
Δωτιέας Αγιάς- Κιλελέρ    0-0
ΠΑΟΛ Αβέρωφ -Τύρναβος 2005    2-0
Μαυροβούνι-Λάρισα 2012    3-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΟ Ελασσόνας    44-9    46
Μακρυχώρι    44-9    45
Φαλανιακός    48-16    43
Σμόλικας    31-17    31
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Κιλελέρ    13-19    28
Αμπελιά    26-22    25
Μαυροβούνι    22-18    24
ΠΑΟΛ Αβέρωφ    19-22    22
Αχιλλέας Φ.    18-32    19
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Τύρναβος 2005    18-27    18
Δαμασιακός    17-26    16
Λάρισα 2012    17-46    16
Αργυροπούλι    13-40    14
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Βλαχογιάννι    9-33    10
Αμπελωνιακός    19-38    8

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/2, 15:00)
Βλαχογιάννι    -    Κιλελέρ
Αχιλλέας Φ.    -    Σμόλικας
Λάρισα 2012    -    Δωτιέας Αγιάς
Αργυροπούλι    -    Δαμασιακός
Μακρυχώρι    -    Μαυροβούνι
Τύρναβος 2005    -    ΠΟ Ελασσόνας
Αμπελωνιακός    -    Αμπελιά
Φαλανιακός    -    ΠΑΟΛ Αβέρωφ

 

«ΥΓΙΕΙΝΟ» ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Δεν δυσκολεύθηκε ο πρωτοπόρος Π.Ο. Ελασσόνας να προσθέσει στο ενεργητικό του ακόμη ένα τρίποντο -«υγιεινό» αυτή τη φορά- επικρατώντας χωρίς πρόβλημα της μαχητικής Δόξας Αργυροπουλίου με 3-0.
Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με το «καλημέρα» έδειξαν τις διαθέσεις τους, αφού μόλις στο 8’ είχαν πετύχει ήδη δύο τέρματα. Ο Π.Ο.Ε., που διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες (με τους Καραγκούνη, Ματούλα, Χάμο, Ζηρδέλη) να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Ο προπονητής Ζήσης Ζιάγκας, στο β’ ημίχρονο, όταν η νίκη είχε «κλειδώσει» για τον ΠΟΕ, χρησιμοποίησε και νεαρούς ποδοσφαιριστές, που «έτρεξαν» και άρεσαν με την απόδοσή τους.
Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν φιλότιμα, προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις και έδειξαν πως θα «παλέψουν» για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία του νομού.

Φάσεις – γκολ
2’: Ο Ματούλας από δεξιά σουτάρει με δύναμη, προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και ο καιροφυλακτών Ζηρδέλης από κοντά γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
8’: Δυνατό σουτ του Καραγκούνη βρίσκει δίκτυα και κάνει το 2-0 .
51’: Συνεργασία των Ελασσονιτών «σπάει» την άμυνα των φιλοξενουμένων, αναταραχή στην περιοχή και ο Λαζαρίδης από τα δεξιά με όμορφο πλασέ γράφει το 3-0, μέσα σε χειροκροτήματα.
80’: Δυνατό σουτ του Σακοράφα δεν αιφνιδιάζει τον Γούπο, που αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά της μπάλας ο Νταμπαλέτσιος χάνει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν το σουτ που επιχειρεί φεύγει… ψηλά άουτ.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Καρακώστα, Δήμου, Βαλιώτη.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (38’ λ.τ. Καραγκιόζης), Γκαντούνας, Λαγός, Περτζιόνι (70’ Πετάνι), Καραγκούνης (59’ Μουστάκας), Χάμος, Πεπκολάι (59’ Αθανασούλης), Ζηρδέλης, Ματούλας, Λαζαρίδης.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Κ. Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος Σ/Α, Μπαχτσεβάνος Σ/Χ, Σακοράφας Χρυσ., Παραφέστας, Σακοράφας Βασ. (54’ Φορτούνας), Νικολακούλης, Τσιάγκος (59’ Λεσάι), Τσούτσας (25’ λ.τ. Καρακίτσιος), Μπέλτσιος (71’ Πέρκας), Καλόγηρος, Νταμπαλέτσιος.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ


ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΒΡΗΚΕ ΛΥΣΕΙΣ Ο ΑΕΤΟΣ
Ο Αετός Μακρυχωρίου πέρασε από την Αμπελιά κερδίζοντας τον τοπικό Ολυμπιακό με 2-0, σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην επανάληψη.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος, απειλώντας την αντίπαλη εστία με Πράπα, Πλιάγκα, Γκαραλιάκο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη πλευρά ο Αετός προσπάθησε να βρει λύσεις επιθετικά με τους Αλεξανδρή και Κλούρα, αλλά επίσης χωρίς αποτέλεσμα, για να μείνει έτσι το 0-0.
Καλή η εικόνα και στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, για να φτάσουμε στο 56’, όταν μετά το φάουλ του Αλενανδρή, ο Μάντζαρης με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Στο 67’ ο Μάντζαρης κέρδισε πέναλτι από τον Αγγέλη, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Σ’ αυτή τη φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αγγέλης. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κολοβός γράφοντας το 0-2.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Αμπελιά κυνήγησε στη συνέχεια την ισοφάριση, όμως τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 85’ έμειναν με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Παρασκευούδη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Μάνο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Αγγέλης, Ποτόσογλου, Σελήνης, Σταθάκος, Κορδαλής (72’ Παρασκευούδης), Καλούσης (68’ Ζάχος), Πλιάγκας (80’ Μαγκούτας), Πράπας (85’ Ηλιούδης), Γκαραλιάκος, Περδίκης.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας): Σταμέλος, Γκαμπέτας, Φορτομάρης (85’ Λάλας), Σιάτρας, Κουμπούρας, Ντιντής, Αλεξανδρής, Κλούρας (70’ Μητρούσκας), Κατσαμάγκας, Μπενεχούτσος (60’ Κολοβός), Μάντζαρης (80’ Παπαδόπουλος).

 

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ
Ο Φαλανιακός μπορεί να είχε την υπεροχή των κινήσεων και να δημιούργησε ευκαιρίες, το γεγονός όμως ότι δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει σε συνάρτηση με το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε δύσκολη τη νίκη που πήρε μέσα στον Αμπελώνα με 2-1 επί του μαχητικού Αμπελωνιακού.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με τον Αλεξανδρή (δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή), οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν με τους Φουσίκα, Τσιάκο και Λεσάι, αλλά δεν ήταν εύστοχοι κι έτσι το πρώτο μέρος έληξε με το 1-0. Ο Φαλανιακός μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και στο 49’ ισοφάρισε με τον Αντωνόπουλο, με κοντινό πλασέ ύστερα από σουτ του Φουσίκα και ασθενή απόκρουση του Βραζιτίκου.
Η ανατροπή έγινε στο 82’ όταν ο Γ. Πανταζής με κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Λεσάι κι αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Δ. Κοτούμπα.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Β. Ταχτιντής): Βραζιτίκος, Χατζούλης, Βούκιας, Μεσημέρης, Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Στ. (73’ Γκιόνα), Κουδέρης, Μπαρούτζας, Αλεξανδρής, Χατζηλιόντας, Κυρίτσης (83’ Γωγάκος).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κολοβός, Σούλι, Πανταζής Ηλ. (75’ Ιωαννίδης), Παππάς, Μπλέντι, Λυγούρας Β. (28’ λ.τ. Πανταζής Γ.), Αντωνόπουλος, Τσιάκος, Λεσάι, Φουσίκας (90’+3’ Καρυώτης).

 

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ
Νίκη που τον έβαλε εκ νέου σε τροχιά πλέι οφ πέτυχε ο Σμόλικας Φαλάνης επί της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-0. Οι «πράσινοι» με υπηρεσιακό προπονητή τον Στυμονιάρη άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Μπέτση, ενώ στο 52’ μετά από φάουλ του Μολά, ο Κολοβός με κεφαλιά «έσπασε» την μπάλα στον Μπόντε κι αυτός με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ακρίβος, με βοηθούς τους κ. Παπαγεωργίου και Πάλλα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ: Γραβάνης, Γκατζιούρας, Σκούπρας, Κολοβός (85’ Τανάγιας Χρ.), Ζαμπέτας, Λάλλος, Μολάς, Μπόντε, Κακαζούκης (80’ Τσιρογιάννης), Μπέτσης (70’ Γκατζούλης), Ηλιόπουλος (10’ λ.τ. Γουλούλης).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Πουπουρίδης, Τσούντσουρας Κ. (78’ Τσούντσουρας Σ.), Κωνσταντινίδης, Κολιός, Τσιάρας, Γκουρομπίνος, Τασιούλης (61’ Πέτρου), Κοντοθανάσης, Ράχης, Νάτσης, Αλέξιου.

 

«ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ 0-0 ΔΩΤΙΕΑΣ ΚΑΙ ΚΙΛΕΛΕΡ
Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα και το Κιλελέρ. Δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι κυρίως με τους Φουκαλά και Τσιρογιάννη (είχε οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 75’) και οι φιλοξενούμενοι με τους Τζέκα, Μακρή και Παπαχρήστο, αλλά κανένας δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Από μία αποβολή (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) είχαν οι δύο αντίπαλοι και συγκεκριμένα στο 78’ ο Χατζής Γ. για το Κιλελέρ και στο 80’ ο Μαλάκος για τον Δωτιέα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος, με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Σκυβαλίδα.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Χατζής): Μπρέλλας, Μπέλτσιος, Ντελής, Κόκκινος, Μάντσε, Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Γιώργης (60’ Γούτος), Μαλάκος, Κορλός (65’ Σβερκούλης), Φουκαλάς (75’ Καρβούνης).
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Βαλατσός (55’ λ.τ. Ντονούδης), Ζιόμπουρας, Τζαβέλας, Παλάσκας, Γουρνάρης, Φορτομάρης (87’ Κουτσιαρής), Χατζής Γ., Μακρής, Παπαχρήστος, Τζέκα (72’ Χατζής Κ.).

 

ΤΕΛΟΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗ
Χωρίς την παρουσία του Γιώργου Τσατσαλίδη θα συνεχίσει η ομάδα της Αγιάς μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Ο έμπειρος επιθετικός των ερυθρολεύκων αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο (χιαστός, μηνίσκος) και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα του Δωτιέα τουλάχιστον για φέτος, αλλά ίσως και για πάντα (αυτό θα εξαρτηθεί από τον ίδιο). Η απώλεια αν μη τι άλλο είναι μεγάλη για τον Δωτιέα Αγιάς, αλλά και για το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς ένας τέτοιας ποιότητας παίκτης δεν θα κοσμεί με την παρουσία του τους αγωνιστικούς χώρους στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αν και τραυματίας στον πρώτο γύρο της φετινής «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ πέτυχε 12 γκολ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε σεζόν μετρά περισσότερα από 25 τέρματα. Με τη φανέλα του Δωτιέα έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ τόσο στην Α’ ΕΠΣΛ όσο και στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει τερματίσει τρεις χρονιές συνολικά (δύο στην Α’ ΕΠΣΛ και μία στη Γ’ Εθνική) στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Η επέμβαση στο γόνατο θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη.

 

«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Δυνατό παιχνίδι στο Μαυροβούνι όπου η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 3-0 της Λάρισας 2012. Οι γηπεδούχοι που άνοιξαν το σκορ στο 32’ με τον Βούκουτο, «κλείδωσαν» τη νίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Αρ. Μπάγκας στο 88’ και στο 90’. Νωρίτερα στο 85’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν ο Μαγαζιώτης μπλόκαρε με υπερπροσπάθεια πάνω στη γραμμή το κοντινό πλασέ του Κοκκινέλη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τζήλος, με βοηθούς τους κ. Τζιμούρτο και Κοσμάνο.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Γαρουφαλιάς, Μπάγκας Κ. (67’ Νότας), Μαντζαφούλης, Μούμος, Μπατζέλας Β. (55’ Μπάγκας Αρ.), Μπατζέλας Ν., Βούκουτος, Ακριβόπουλος (83’ Προβίδας), Σπανός (75’ Χατζηλιάδης).
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης, Κίτσος Π. , Δημόπουλος, Δόνος, Φλώρος Π. (67’ Καλογιάννης), Τσιτσόπουλος (46’ Κοκκινέλης), Δαλαμπύρας, Κίτσας, Σχοινάς, Κίτσιος Δ., Ιωαννίδης.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ
Νίκη που τον απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη των πλέι άουτ πέτυχε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 2-0 επί του Τυρνάβου 2005. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στην επανάληψη την αριθμητική τους υπεροχή και μέσα σε δύο λεπτά «κλείδωσαν» τη νίκη, ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τους Μπαρούτα και Παρλάντζα για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.
Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκει στους γηπεδούχους όταν ο Παρλάντζας έκανε μία εξαιρετική ενέργεια, απέφυγε ορισμένους αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε ψηλοκρεμαστό πλασέ σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Τύρναβος νωρίτερα στο 10’ δημιούργησε μία επικίνδυνη φάση με τον Βουζαξάκη, ο οποίος επιχείρησε σέντρα-σουτ από τα αριστερά και η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού.
Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Κατσαρός αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το 0-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με επιθετικούς προσανατολισμούς στον αγωνιστικό χώρο.
Έτσι στο 53’ μετά από κόρνερ του Ταστεμερίδη, ο Στράτος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-0, ενώ στο 55’ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Λιλολάρι, Παρλάντζα και Μπαρούτα, ο τελευταίος με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Το Αβέρωφ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δημεράς, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Μπλιώνα.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Μάνος, Μπαστούνης, Στράτος, Μούτσα, Μίλλερ (69’ Χανι), Λιλολάρι, Μπαρούτας, Μήτσιος (82’ Σταυροθανασόπουλος), Αλατάς (64’ Χατζής), Παρλάντζας, Ταστεμερίδης (76’ Ντέκας).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Γανός, Μήγας, Αυλογιάρης, Κατσαρός, Πέτρο, Μητρακούλης, Βουζαξάκης, Τσιρβούλης, Πρισακάρου.

 

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ
Τη δεύτερη σερί νίκη στο γήπεδο Τυρνάβου πέτυχε ο Δαμασιακός αυτή τη φορά επί του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-1 και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής.
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μπήκε δυνατά στο ματς και στο 30’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί με τους Θανάση και Δημήτρη Τσούλη, για να φτάσουμε στο 61’ όταν ο Λούτσος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γεωργαντζά έγραψε το 1-0.
Στο 74’ σημειώθηκε μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς φιλοξενουμένων. Ο Δαμασιακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπερσιάνη, το οποίο κλήθηκε να εκτελέσει ο Παπαγεωργίου. Το πέναλτι απέκρουσε ο Κουσιάς, αλλά ο διαιτητής έδειξε επανάληψη, απόφαση που δεν βρήκε σύμφωνους τους φιλοξενούμενους οι οποίοι εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες. Τελικά το πέναλτι εκτελέστηκε εκ νέου αυτή τη φορά από τον Τσιάλτα που έγραψε το 2-0.
Ο Αχιλλέας πίεσε και μείωσε σε 2-1 στο 86’ με το ανάποδο ψαλιδάκι του Συράκου, όμως στα εναπομείναντα λεπτά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης, με βοηθούς τους κ. Γκουγκότη και Μπατζιανούλη.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Χρ. Λιάπης): Μιγδάνης, Γεωργαντζάς, Ιωαννίδης (75’ λ.τ. Μπακαΐμης), Καρακάνος, Πούτας, Δούκας, Μουσιάρης, Τσιάλτας (84’ Ραπτοτάσιος), Λούτσος (80’ Λέτσιος), Γελαλής, Παπαγεωργίου (90’ Χάμπος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Κουσιάς, Κατσανάκης (60’ Μπερσιάνης), Τσούλης Θ., Πετράκης Χρ., Τλούπας, Πατσιούρας, Κομισόπουλος, Παρθένης, Τσούλης Δ. (70’ Ιμεράι), Γαγάρας (58’ Συράκος), Καναβός (58’ Πετράκης Μ.).

 

 

Αποτελέσματα αγώνων Β’ ΕΠΣΛ

Στα χθεσινά παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΛ, με τα οποία ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

 

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Καρυά-Θύελλα Μεγ. Ελ.    4-0
Ευαγγελισμός –Μύτικας    3-1
Συκέα- Πλατανούλια    1-3
Μαρ. Αντύπας-Στεφαν./Γαλαν.    0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ροδιακός    34 -8    24
Ευαγγελισμός    26 -14    23
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δασοχώρι    26 -8    23
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΑΠ Ελασσόνας    21 -16    21
Πλατανούλια    21 -11    20
Θύελλα Μ.Ε.    17 -20    17
Συκέα    20 -17    15
Μύτικας    16 -28    14
Στεφαν./Γαλαν.    19 -20    13
Καρυά    25 -28    13
Μαρίνος Αντύπας    8 -30    3
*Η Χαραυγή παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/2, 15:00)
Ροδιακός-Θύελλα Μεγ. Ελ.
Καρυά-Συκέα
ΑΠ Ελασσόνας-Δασοχώρι
Πλατανούλια-Μαρίνος Αντύπας
Χαραυγή-Ευαγγελισμός (0-3 ά.α.)
Στεφαν./Γαλαν.-Μύτικας

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ανθούπολη-Τοξότης    1-1
Καλοχώρι-Λάρισα ‘88    6-1
Αμπελόκηποι-Ομορφοχώρι    2-1
Ελάτεια-Αναγ. Πυργετού    0-4

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Χάλκη    41-10    29
Καλοχώρι    35-15    28
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ανθούπολη    31-14    22
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αναγ. Πυργετού    23-19    18
Αμπελόκηποι    13-13    16
Ελάτεια    18-28    15
Τοξότης    17-19    14
Ομορφοχώρι    14-21    10
Αετόλοφος    17-23    9
Στόμιο    13-19    7
Ν. Περιβόλι    16-38    5
Λάρισα ’88    12-31    4
*Ο Θερμαϊκός Στομίου ξεκίνησε με -5 βαθμούς

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/2 15:00)
Καλοχώρι-Ηρακλής Χάλκης
Αετόλοφος-Ελάτεια
Λάρισα ’88-Αμπελόκηποι
Αναγ. Πυργετού-Ανθούπολη
Ομορφοχώρι-Ν. Περιβόλι
Τοξότης-Στόμιο

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass