Η ΑΕΚ κράτησε στο 0-0 τον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2020 19:59

Παρά την ανωτερότητά του, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην κορυφή, όμως ο ΠΑΟΚ έχει σήμερα την ευκαιρία να τους προσπεράσει εάν νικήσει τον Βόλο. Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα η Ένωση, λόγω αποβολής του Αντρέ Σιμόες στο 86’, ενώ στο 61’ ο Ολυμπιακός είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Γκιλιέρμε.
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάλης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι (31’ Ολιβέιρα), Βέρντε (77’ Αλμπάνης), Μάνταλος, Λιβάγια (89’ Σβάρνας)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Καμαρά (83’ Σουντανί), Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (67’ Λοβέρα), Βαλμπουενά (90’ Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

 

ΟΠΑΔΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Επεισόδια με μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης σημειώθηκαν στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου οπαδοί πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Τα επεισόδια, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σημειώθηκαν έξω από τη θύρα 35, όταν ομάδα οπαδών της ΑΕΚ βγήκε αιφνιδιαστικά από το γήπεδο και επιτέθηκε στους αστυνομικούς που επέβαιναν σε ένα περιπολικό του αστυνομικού τμήματος του ΟΑΚΑ. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν, ενώ οι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ και πυρπόλησαν το υπηρεσιακό όχημα, ενώ προξένησαν και άλλες φθορές. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και ακολούθησαν συμπλοκές, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και απώθησαν τους χούλιγκαν.
Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα έγιναν συνολικά 11 προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ που επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

 

Ο ΡΟΣΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΟΝ ΑΡΗ
Με δύο γκολ του Φάρλεϊ Ρόσα στο δεύτερο ημίχρονο (58’, 73’), ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Άρη στο Αγρίνιο.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Ρόσα, Ντάλσιο, Αλβάρες (82’ Μαλής), Κέβιν, Ντάουντα, Τζανακάκης (62’ Μουνιέ), Λιάβας (88’ Μαρσιάλ), Σιέστεντ.
ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ενινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ (83’ Μαρτίνες), Σόουζα, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μπα (64’ Τόνσο), Σάσα, Γκάμα (42’ Ντιγκινί), Φετφατζίδης, Λάρσον, Ντουρμισάι.

 

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Η «χρυσή» κεφαλιά του Δημήτρη Σταυρόπουλου στο 76’ (νωρίτερα στο 59’ είχε δοκάρι), χάρισε μία υπερπολύτιμη νίκη στον Πανιώνιο επί του Ατρόμητου με 1-0 κι έδωσε στους «κυανέρυθρους» ένα τεράστιο (βαθμολογικό) «φιλί» ζωής.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπανικολάου, Ρέντζας (88’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Κόρμπος, Λυμπεράκης (88’ Λυμπεράκης), Κιάκος, Εμμανουηλίδης (90’+7’ Δούμτσιος), Αραμπούλι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Στρούγγης, Κάχιλα, Ταλόσα (46’ Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες (58’ Ανδρούτσος), Ενσικουλού (73’ Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος.

 

«ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ» ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ
Νευρικό, άτεχνο και με καλές φάσεις μόνο στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι στα Πηγάδια της Ξάνθης επιφύλαξε ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά και πολλά νεύρα για να ολοκληρωθεί χωρίς νικητή με τελικό σκορ 2-2.
H νευρικότητα ξεκίνησε από νωρίς με το πρώτο πέναλτι που κέρδισε ο ΟΦΗ και που, μολονότι πέτυχε γκολ στο 27’ με τον Νέιρα, αυτό δεν μέτρησε με νεότερη εκτίμηση του VAR και του διαιτητή, που λόγω διπλής επαφής του εκτελεστή ακύρωσε το αρχικά καταλογισθέν γκολ.
Στο 36’ ο Σόσα ανέτρεψε τον Βαζ μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Παπαδόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι με το οποίο ο Φιγκεϊρέδο πέτυχε το 0-1. Η Ξάνθη στο 84’ ισοφάρισε με το κοντινό σουτ του Φοσέ (1-1), ο ΟΦΗ απάντησε στο 87’ με τον Φιγκεϊρέδο (1-2), όμως στο 90’+2’η Ξάνθη ισοφάρισε εκ νέου με δεύτερο γκολ του Φοσέ (2-2).
ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Σόσα (46’ Καρασαλίδης), Τερκί (46’ Φοσέ), Κοβάτσεβιτς, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς (65’ Ντε Αμορίμ), Εντουάρντο, Κάστρο.
ΟΦΗ (Περικλής Παπαπαναγής): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής (86’ Νάστος), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Βαζ (62’ Μπράουν), Φιγκεϊρέδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass