Ο Μαρίνος Ουζουνίδης νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ

ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΪΟ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2020 22:34

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, που απολύθηκε μετά από δέκα παιχνίδια και μόλις 50 μέρες στην τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας της

Κύπρου. Η ανακοίνωση: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη. Η συνεργασία είναι διάρκειας μέχρι τον Μάιο του 2020. Καλωσορίζουμε τον κ. Ουζουνίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Σύναψη συνεργασίας έχει υπογραφεί και με τον βοηθό προπονητή Bledar Kolaj, καθώς και με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Νικόλαο Γιάγκου. Το προπονητικό επιτελείο θα αποτελούν επίσης οι Nuno Morais (Β.Π.-Αναλυτής), Παύλος Κίναν (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Μιχάλης Μορφής (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο Λούκας Χατζηλουκάς αναλαμβάνει τη θέση του υπευθύνου Scouting στην ομάδα μας». *Ο νέος προπονητής της ομάδας θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα. Επιστρέφει δε στους πάγκους μετά από ένα χρόνο, στοχεύοντας κι ο ίδιος σε μία νέα αρχή. Και αυτή προσδοκεί πως θα γίνει στην ομάδα που υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass