Σε αγωνιστικούς ρυθμούς από χθες η ΚΑΕ Λάρισα

*ΕΔΩΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ *ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2020 19:46

Το πρώτο από μία σειρά φιλικών -με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League- έδωσε χθες στην Καρδίτσα η ΚΑΕ Λάρισα με αντίπαλο τον τοπικό ΑΣΚ (Α2 Εθνική).

Το φιλικό είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα με στόχο να παραμείνουν οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου σε αγωνιστικούς ρυθμούς και παράλληλα να δοθεί χρόνος προσαρμογής στον νεοαποκτηθέντα Τόμας.

Το επόμενο φιλικό θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, στο κλειστό της Νεάπολης, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει οριστικοποιηθεί όμως η ώρα έναρξης, καθώς αύριο στο AEL FC Arena διεξάγεται και ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ (17:15). Αξίζει ωστόσο να τονισθεί ότι το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση στην Καρδίτσα, από την ΚΑΕ Λάρισα δεν αγωνίστηκαν ο Παπαντωνίου που ταλαιπωρείται από ίωση και το πιθανότερο είναι να χάσει και το αυριανό φιλικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμειναν και οι Χίκι και Χάρις κυρίως για προληπτικούς λόγους καθώς έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις (έκαναν ωστόσο χθες το πρωί ατομική προπόνηση).

Αξίζει να σημειωθεί ότι θερμής υποδοχής έτυχε χθες ο Γιάννης Τζήμας (μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΚΑΕ Λάρισα) από τους ανθρώπους του ΑΣ Καρδίτσας, καθώς ο Λαρισαίος τεχνικός διετέλεσε προπονητής στην ομάδα της Καρδίτσας, την οποία είχε οδηγήσει στην 3η θέση της Α2 Εθνικής, πριν αναλάβει καθήκοντα στον λαρισινό σύλλογο.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass