Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στόχος νίκη και… δεκάδα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2020 22:12

Η ΑΕΛ έχασε τη μάχη των πλέι όφ μετά το προχθεσινό αποτέλεσμα στον Βόλο με τον ΝΠΣ Βόλου (0-0) αλλά τώρα έχει έναν καθοριστικό αγώνα μπροστά της με τον Αστέρα Τρίπολης ενόψει των πλέι άουτ.


Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή στο Ael Fc Arena (19.00) θέλει νίκη για να μπορέσει να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα (υπάρχουν βαθμολογικές περιπτώσεις που της αρκεί η ισοπαλία) ώστε να ξεκινήσει με πλεονέκτημα έδρας τα πλέι άουτ καθώς θα δώσει τέσσερα παιχνίδια εντός και τρία εκτός.
Τα πλέι άουτ θα διεξαχθούν σε επτά (7) αγωνιστικές ημέρες, ήτοι σε ένα μοναδικό γύρο κατά τον οποίο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν έναντι όλων των άλλων, βάσει κλήρωσης.
Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 της Κανονικής Περιόδου θα αγωνιστούν σε τέσσερις εντός έδρας και τρεις εκτός έδρας αγώνες στα πλέι άουτ, ενώ οι λοιπές ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις εντός έδρας αγώνες και τέσσερις εκτός έδρας.
Τα πλέι άουτ θα αρχίσουν στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Μαϊου.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου στο παιχνίδι αυτό θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Μάρκοβιτς (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον αγώνα του Βόλου) και του Ασούμπρε που είναι τραυματίας. Στα θετικά ότι επανέρχονται ο Μιλοσάβλιεβιτς που εξέτισε την ποινή του και οι: Αλί Γκαζάλ, Γιάννης Μασούρας που αποθεραπεύτηκαν.

 

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Σχετικά με τις κίτρινες κάρτες στο όριο βρίσκονται ο Έργκους Κάτσε, ο Αντνάν Σετσέροβιτς, με έξι, που αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν δύο παιχνίδια, ενώ ο Μάρκο Νούνιτς, ο Αμρ Ουάρντα, ο Αλί Γκαζάλ, o Ζαν Λουκ Ασούμπρε και ο Θανάσης Παπάζογλου με τρεις και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ’ ένα αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020:
Νίκος Καρανίκας, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 7, Έργκους Κάτσε, Αντνάν Σετσέροβιτς 6, Νίκολα Στάνκοβιτς, Αλέξης Μιχαήλ, Βαγγέλης Μόρας, Τζόναθαν Μπούστος, Μανώλης Μπέρτος 4, Μάρκο Νούνιτς, Αμρ Ουάρντα, Αλί Γκαζάλ, Θανάσης Παπάζογλου, Ζαν Λουκ Ασούμπρε 3, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, Ματέο Μούζεκ 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Νίκολα Ζίζιτς, Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς 1.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Συνέντευξη Τύπου θα δώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ στη Αθήνα (δεν έχει ορισθεί η ημερομηνία) για να καυτηριάσει τις αποφάσεις της διαιτησίας που, όπως υποστηρίζει, της στέρησαν την 6η θέση και τη συμμετοχή όχι μόνο στα πλέι οφ αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1. Συνολικά κόπηκαν 35.318 εισιτήρια, στους έξι αγώνες που έγιναν με κόσμο, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 5.886. Στην αναμέτρηση Βόλος-ΑΕΛ δηλώθηκαν συνολικά 1.274 εισιτήρια.
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 25ης αγωνιστικής
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2.437 εισιτήρια
Λαμία - Άρης 1.634 εισιτήρια
Παναιτωλικός - Πανιώνιος 2.437 εισιτήρια
Βόλος - ΑΕΛ 1.274 εισιτήρια
Ατρόμητος - Ξάνθη 733 εισιτήρια
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 26.377 εισιτήρια
ΑΕΚ - ΟΦΗ κεκλεισμένων των θυρών.

 

Του Σωτ. Κέλλα