Η Sportradar στη Φιλιππούπολη

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2020 22:01

Η εταιρεία Sportradar που ανιχνεύει στοιχηματικές απάτες σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την UEFA, ενημέρωσε σχετικά χθες το μεσημέρι με επρόσωπό της τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας και το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων».


Το σεμινάριο που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, εκεί όπου ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της Sportradar Άκης Αγκιστριώτης παρουσίασε - μεταξύ άλλων - την έννοια της χειραγώγησης αγώνων, τους τρόπους προσέγγισης των match fixers, τους κανόνες που διέπουν το ποδόσφαιρο για το συγκεκριμένο αντικείμενο και τις επιπτώσεις στις περιπτώσεις χειραγώγησης αγώνων.
Παράλληλα, ανέφερε πως το πρώτο μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος εξετάζει το πώς οι match-fixers, που είναι ο διεθνής όρος που χρησιμοποιείται για τα πρόσωπα που χειραγωγούν αγώνες, διαφθείρουν τον κόσμο των αθλημάτων μέσω των χειραγωγημένων αυτών αγώνων. Αυτό το πρόβλημα αποτελεί έναν σημαντικό κίνδυνο για τις καριέρες και το μέλλον των παικτών, των ιθυνόντων σε συλλόγους και διαιτητών. Και όπως επισήμανε, στην ΕΠΟ αναγνωρίζουν την ευθύνη να διασφαλιστεί το ότι ο καθένας -από τους παίκτες- αντιλαμβάνεται αυτό το πρόβλημα, βοηθώντας αφενός να προστατευτούν από αυτόν τον κίνδυνο και αφετέρου να αποτρέψει η Ομοσπονδία τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Στο γήπεδο του Μακεδονικού ο αγώνας Απόλλων Π. - Απόλλων Λ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ

Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό ποια θα είναι η έδρα της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ του Απόλλωνα Πόντου και του Απόλλωνα Λάρισας. Το παιχνίδι λοιπόν θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού αύριο στις 15:00 και ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Super League 2. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Περικλής Παρχαρίδης (Δράμας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Παναγιώτη Σκουβαλάκη (Δράμας), Αχιλλέα Αναστασιάδη (Σερρών), 4ος θα είναι ο Γεώργιος Μελτζανίδης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας).
*Η αποστολή του Απόλλωνα θα μεταβεί αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη και μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό Αριαν Μπελά είναι ο τιμωρημένος Καρατάσιος, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass