Αίσιο τέλος στο σίριαλ Κρίστινσον

O ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2020 22:00

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... γάμου ολοκληρώθηκε χθες, καθώς η ΑΕΛ συμφώνησε σε ανανέωση συνεργασίας με τον 31χρονο Ισλανδό Όγκμουντουρ Κρίστινσον ύστερα από συζητήσεις που κράτησαν περίπου έξι μήνες.


Ο Κρίστινσον μέχρι τώρα έχει αγωνισθεί με την ΑΕΛ σε 55 αγώνες και έχει δεχθεί 4 κίτρινες κάρτες. Ο Ισλανδός στο παρελθόν είχε αγωνισθεί σε Φραμ, Ράντερς, Χάμαρμπι, Εξέλσιορ.
Η ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα που δεν έχει λείψει από κανένα παιχνίδι της ομάδας σίγουρα δίνει ένα πλεονέκτημα στον παίκτη, αφού θα απαλλαγεί από το άγχος για τη νέα σεζόν.
Ουσιαστικά η ΑΕΛ από τώρα προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά και αυτό ήταν και το σκεπτικό των δέκα από τις έντεκα μεταγραφές: Θ. Παπάζογλου, Γκ. Νάγκι, Θ. Ηλιάδης, Μ. Μούζεκ, Βινίσιους, Α. Γκαζάλ, Δ. Λουφάκης, Γ. Μασούρας(για μόνο έξι μήνες δανεικός από τον Ολυμπιακό ),Σ. Μάρκοβιτς, Τόρζε. Φιλίπ Στελιάνο.
Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League με τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη Γρηγορίου να έχει... «πρόβλημα» για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.
Τα σχέδιά του λογικά θα φανούν σήμερα.
Πάντως ανεξάρτητα από το σχήμα και την τακτική ο στόχος είναι η νίκη, που θα φέρει την ΑΕΛ στην πρώτη δεκάδα δίνοντας πλεονέκτημα στα πλέι άουτ και βέβαια ούτε για αστείο δεν θα σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει ενδεχόμενο η ομάδα να κινδυνέψει.
Απλά χωρίς άγχος θα μπορέσει η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και ορισμένοι ποδοσφαιριστές να αξιολογηθούν για τη νέα χρονιά.

ΑΕΛ ΚΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της εκφράζει την απορία και ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για τις αποδόσεις εταιρειών για το παιχνίδι ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Τι ακριβώς γνωρίζουν περισσότερο οι αναλυτές που δίνουν φαβορί για τη νίκη, και μάλιστα με τόσο χαμηλές αποδόσεις, τον Αστέρα Τρίπολης και φαβορί για την ήττα την ομάδα μας με τόσο μεγάλες αποδόσεις, αφού εκτός των άλλων ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί χωρίς 5 εκ των βασικοτέρων παικτών του (Παπαδόπουλος, Μουνάφο, Σουάρες, Μπαράλες, Ιγκλέσιας) και η ομάδα μας για πρώτη φορά υπερπλήρης, αφού επανέρχονται και οι Αλί Γκαζάλ και Ράικο Μιλοσάβλιεβιτς».

Συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ
Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, καλούνται τα μέλη του Σωματείου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στη Λάρισα την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44 με θέματα:
1) Ενημέρωση Γενικής Συνέλευσης Μετόχων ΠΑΕ ΑΕΛ
2) Λοιπά θέματα
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Δικαίωμα εγγραφής και παρουσίας κατά τη Γενική Συνέλευση έχουν όσοι εγγραφούν μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα ψήφου. Για την ταυτοποίηση των μελών είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

 

Συμφωνία ΑΕΛ και Nova για δύο ακόμα χρόνια

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με το συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι της Nova για δύο ακόμα χρόνια, κάτι που αποτελεί και προϋπόθεση για αδειοδότηση ευρωπαϊκών διοργανώσεων αφού είναι υποχρεωμένη κάθε ομάδα να έχει σύμβαση με τηλεοπτικό κανάλι για τη μετάδοση των αγώνων της. Σχετικά με τα χρήματα της συμφωνίας δεν έγινε κάτι γνωστό.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass