Με «συνταγή» Βόλου...

*ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2020 22:30

Ο κορονοϊός μπορεί να αποτέλεσε εμπόδιο για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις αλλά προς το παρόν όχι για τους αγώνες της Super League αφού οι περισσότεροι άλλωστε γίνονται χωρίς.. συνωστισμό. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα γίνει κανονικά

μεθαύριο Κυριακή, αφού σύμφωνα με το tweet του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη: «Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες. Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθηγητές επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά το Υπουργείο Υγείας. Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής». Την Κυριακή την τιμητική του δεν θα έχει ο Τύρναβος για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, αλλά το Ael Fc Arena όπου οι «βυσσινί» θα υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο τη νίκη για να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας και να αποκτήσουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ. Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου, όπως έδειξε στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Ael Fc Arena αυτό θα έχει συνταγή...Βόλου. Η σίγουρη αλλαγή είναι ο Μόρας στη θέση του τιμωρημένου Μάρκοβιτς, ενώ θα ακολουθήσουν πιθανόν μία ή δύο ακόμα. Ο Μιλοσάβλιεβιτς θα πάρει τη θέση του Ηλιάδη, ενώ άγνωστο είναι αν θα αφήσει ο Γρηγορίου στη θέση του σέντερ φορ τον Νούνιτς ή θα επαναφέρει τον Παπάζογλου. Στη χθεσινή προπόνηση τραυματίστηκε ο Μπούστος και αποχώρησε, ενώ ο Αλή Γκαζάλ δεν δείχνει ακόμα έτοιμος για να παίξει ολόκληρο τον αγώνα. Τα πλάνα του Γρηγορίου δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει, ενώ τα οριστικά θα φανούν στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass