Στους «4» με ανατροπή ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2020 22:38

Ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό του τουρνουά ATP 500, το οποίο διεξάγεται στο Ντουμπάι, βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προκρίθηκε στους «4» με ανατροπή σε βάρος του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ. Αν και έχασε το πρώτο σετ από τον Γερμανό (Νο 34 στην

παγκόσμια κατάταξη), ο Έλληνας τενίστας (Νο 6) πήρε τα επόμενα δύο σετ στη μεταξύ τους αναμέτρηση και μαζί και το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης, ύστερα από «μάχη» διάρκειας 2 ωρών και 23 λεπτών. Ο Στρουφ πήρε το πρώτο σετ με 6-4, αλλά ο Τσιτσιπάς «απάντησε» στο δεύτερο, επικρατώντας επίσης με 6-4. Έτσι, ο νικητής της αναμέτρησης κρίθηκε στο τρίτο σετ, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε εκ νέου με 6-4 και πανηγύρισε την πρόκριση στους ημιτελικούς. Ο Τσιτσιπάς θα «μονομαχήσει» για την πρόκριση στον τελικό με τον Ντάνιελ Έβανς. Ο 30χρονος Βρετανός (Νο 37 στην παγκόσμια κατάταξη) αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 14) και επικράτησε με 6-2, 7-6(9).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass