Η άνοιξη των δρόμων…

ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2020 22:25

Τον Μάρτη ξεκινάει και η άνοιξη, γι’ αυτό ονομάζεται και Ανοιξιάτης, ενώ χαρακτηριστική είναι και η παροιμία «από Μαρτιού καλοκαιριά, κι απ’ Αύγουστο χειμώνας». Έρχεται λοιπόν και η άνοιξη των δρόμων αφού η αγωνιστική δραστηριότητα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ του Μαρτίου 2020 περιλαμβάνει μια σειρά ιδιαίτερων αγώνων σε δημόσιο δρόμο με κορύφωση το RUNGREECE "Λάρισα" 2020. Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 7/3/2020 θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον τοπικό όμιλο της UNESCO ν. Λάρισας, τον Δήμο Ελασσόνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο «1ος Οικονόμειος Δρόμος» στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας στο πλαίσιο πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Οικονόμειου Σχολής. Την Κυριακή 15/3/2020 στον λόφο του Μεζούρλου σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ Λάρισας, τον Σ.Δ.Υ. Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ ,τον ΣΥ.Β.Α.Σ Λάρισας και συνδιοργανωτές το ΥΠ.ΠΟ.Α - Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, διοργανώνουν τον «3ο ΠΕΛΑΣΓΙΟ ΔΡΟΜΟ» περιμετρικά του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας. Την τελευταία Κυριακή του μήνα Μάρτιου και πιο συγκεκριμένα στις 29/3/2020 θα δοθεί η εκκίνηση για 8η συνεχή χρονιά του αγώνα-θεσμού RunGreece «Λάρισα 2020». Ο αγώνας συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων. Ο ΣΕΓΑΣ βραβευσε αθλητες, προπονητες, σωματεια Σε μια λαμπρή τελετή στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ η καθιερωμένη ετήσια γιορτή βραβεύσεων αθλητών, προπονητών, σωματείων και προσωπικοτήτων που συνέβαλαν ώστε το 2019 να είναι ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά για τον στίβο στη χώρα μας. Η χθεσινή εκδήλωση συνέπεσε με τα 123 χρόνια από την ίδρυση του ΣΕΓΑΣ, αφού στις 27/2 του 1897 κατατέθηκε το καταστατικό της ομοσπονδίας. Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Βούλα Παπαχρήστου, η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Κώστας Μπανιώτης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που τιμήθηκαν και μαζί με τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών όπως η Σπυριδούλα Καρύδη, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Ανδρέας Πανταζής και Δημήτρης Τσίτσος συνέθεσαν μια όμορφη εικόνα στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ. Η βραδιά περιλάμβανε και ειδικές βραβεύσεις σε φορείς που με τη συμβολή τους στηρίζουν τον χώρο, ενώ παράλληλα με τη γιορτή του ΣΕΓΑΣ, ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού τίμησε τους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε και έδειξε για μία ακόμη φορά με έμπρακτο τρόπο τη στήριξή του στον στίβο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass