Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Βασίλεψε», χόρεψε και... τίμησε ο Π.Ο. Ελασσόνας

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2020 16:14

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σε κλίμα ευφορίας και διάχυτης αισιοδοξίας για καλύτερες ημέρες στο ελασσονίτικο ποδόσφαιρο, ο Π.Ο.Ε. πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του, διανθισμένη με την κοπή της βασιλόπιτας του 2020 και με βραβεύσεις, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Hamos Place».


Αρχικά, ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων ευλόγησε τη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς, ευχόμενος συνέχιση των επιτυχιών της ομάδας και ευόδωση των στόχων της.
Σε σύντομους χαιρετισμούς τους, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τεχνικών Εργων Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες για τη νέα χρονιά και έκαναν αναφορά τόσο στα έργα που υλοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο γήπεδο της Ελασσόνας, όσο και σε αυτά που θα δρομολογήσει η δημοτική αρχή.
Με τη σειρά του, ο «οικοδεσπότης» πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Χατζηβασίλης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας, που έχει να κάνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ.Λ. και την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Ακολούθησαν από τη διοίκηση του Π.Ο.Ε. πέντε βραβεύσεις.
Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν:
-Οι καθηγητές μουσικής – μαέστροι Σταύρος Χατζηβασίλης και Δημητρης Τσιαβές, για τη νέα ενορχήστρωση του ύμνου της ομάδας του Π.Ο.Ε.
Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν ο πρόεδρος της ομάδας Άλκης Χατζηβασίλης και ο αντιπρόεδρος Θανάσης Καραγιάννης.
-Ο δημοσιογράφος – ανταποκριτής της εφημερίδας «Ελευθερία» και συνεργάτης της εφημερίδας «Αναγνώστης» Γιάννης Μουκίδης, για τη δημοσιογραφική προβολή της ομάδας και την πολύχρονη παρουσία του στον χώρο.
Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο ταμίας του Π.Ο.Ε. Μιχάλης Πάκας.
-Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Ε. Δημήτρης Γεροφώτης και Σπύρος Βάλλας, που με την παρουσία τους στα γήπεδα τίμησαν τη φανέλα του Π.Ο.Ε.
Ο Δημήτρης Γεροφώτης αγωνίστηκε 10 χρόνια στον Π.Ο.Ε. (τα δύο από αυτά στη Β’ Εθνική). Συμμετείχε στα κλιμάκια της Εθνικής Νέων, ενώ τρεις φορές ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στον Νομό Λάρισας.
Ο Σπύρος Βάλλας εκτός από τον Π.Ο.Ε. έχει αγωνιστεί στην Ξάνθη, στον Ολυμπιακό και στη Λάρισα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής, με την οποία συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν ο γενικός γραμματέας της ομάδας Σίμος Ξενίδης και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Ζυγούρης, αντίστοιχα.
Ακόμη, δόθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της ομάδας από τους 4 προπονητές τους.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για τα τέσσερα μεγάλα δώρα.
Τα δώρα που κληρώθηκαν με τον αντίστοιχο αριθμό του τυχερού λαχνού είναι:
1ος λαχνός: Ένα laptop HP προσφορά από το WELCOME STORE Καλαμάτας. Νικητής: 2001 / 2ος λαχνός: Ένα πλυντήριο ρούχων προσφορά από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Τζαλαμπύρας. Νικητής: 1112 / 3ος λαχνός: Ένα κινητό τηλέφωνο MLS προσφορά από το κατάστημα Γερμανός στην Ελασσόνα. Νικητής: 1017 / 4ος λαχνός: Ένα δερμάτινο μπουφάν από το κατάστημα Αβέλλας. Νικητής: 0698 .
Στην όμορφη γιορτή του Π.Ο.Ε. παρευρέθηκαν:
Ο σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι αντιδήμαρχοι Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, Γιώργος Κατσιούρας, Κίμων Τσούρης, ο διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ελασσόνας Λευτέρης Μουλτσιάς, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Ελένη Ταζέ - Νίκου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί, το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΛ Παντελής Τσακίρης, αθλητικοί παράγοντες, φίλοι του Π.Ο.Ε. και δεκάδες άτομα.

Gallery άρθρου