Ήρθε η ώρα για φιλική... δράση

*Η ΑΕΛ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ *ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2020 22:19

Στις 15 Μαρτίου σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα της Super League ήταν προγραμματισμένα να αρχίσουν τα πλέι άουτ, αλλά λόγω των δικαστικών διαφορών και της μη επικύρωσης της βαθμολογίας θα αρχίσουν οι ομάδες να κάνουν... φιλικά παιχνίδια.


Η ΑΕΛ ήδη δίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι μεθαύριο Σάββατο (14/3) με τον Παναιτωλικό, σε μία αναμέτρηση που θα έχει ώρα έναρξης τις 16.00. Θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη διεξαγωγή προπονητικού διπλού με αντίπαλο τον Παναιτωλικό το Σάββατο 14/3/2020 στο AEL FC ARENA στις 16:00. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν έπειτα από τις πρόσφατες αποφάσεις των αρμόδιων Υπουργείων και της ΓΓΑ».
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου στο παιχνίδι αυτό θα δει την ετοιμότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του και παράλληλα θα προσπαθήσει να κάνει πειράματα για τη θέση του φορ, αφού στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Νούνιτς και του τιμωρημένου Παπάζογλου.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ
Σήμερα το απόγευμα στις 18.00 θα εκδικαστούν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ οι εφέσεις του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, με τον αναλυτικό κατάλογο στο πινάκιο να επισημοποιείται χθες.
Ως γνωστόν, πρωτόδικα τιμωρήθηκαν με -7 βαθμούς οι «ασπρόμαυροι» και με -12 οι Θρακιώτες για τις υποθέσεις τους, ζητούν να πέσει η ποινή τους, ωστόσο οι δύο ομάδες θα έχουν απέναντί τους τον Ολυμπιακό, την ΑΕΛ και τον Πανιώνιο, που με τη σειρά τους κατέθεσαν εφέσεις.
Αυτό που ζητούν είναι ο υποβιβασμός των Θεσσαλονικέων και των Θρακιωτών επικαλούμενοι ότι δεν έχει εναρμονιστεί η φωτογραφική διάταξη, με την οποία από υποβιβασμό πήγαν σε αφαίρεση βαθμών με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.
Αναλυτικά: 1) Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ.
2) Έφεση της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ κατά της υπ’αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ.
3) Έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1) της υπ’ αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ. 2) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.
4) Έφεση της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά 1) της υπ’ αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ. 2) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.
5) Έφεση της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ κατά της υπ’ αριθμ. 93/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ
6) Έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1) της υπ’ αριθμ. 93/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.
7) Έφεση της ΠΑΕ ΓΣΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 93/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ.
8) Παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1) της υπ’ αρ. πρωτ. ΕΠΟ 8674/09.03.2020 έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την υπ’ αρ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
9) Παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1) της υπ’ αρ. πρωτ. ΕΠΟ 8660/09.03.2020 έφεσης της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ κατά την υπ’ αρ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.
10) Παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά 1) της υπ’ αρ. πρωτ. ΕΠΟ 8661/09.03.2020 έφεσης της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ κατά την υπ’ αρ. 93/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

«Βυσσινί» καρέ στην καλύτερη ενδεκάδα
Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.
Σε αυτήν της 26ης αγωνιστικής υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Κρίστινσον, Μπέρτος, Ουάρντα και Μιλοσάβλιεβιτς, δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Μασούρας και Μπουχαλάκης, δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Σένκεφελντ και Μακέντα, δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Ναμπί και Τσιλιανίδης και ένας της Ξάνθης, ο Χρήστος Λισγάρας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass