Κοντά στην επίτευξη του στόχου η Βερδικούσια

Πλησιάζει και η μεγάλη γιορτή για τα 50 χρόνια της

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2020 16:56

Οκτώ αγωνιστικές απομένουν για να πέσει η αυλαία στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΛ, αλλά κανένας δεν γνωρίζει πότε θα έχουμε και πάλι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού.


Η Προοδευτική Βερδικούσιας βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνετη παραμονή.
Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους οι «βυσσινί» του Κώστα Μπακλαβά, έχουν καταφέρει να πλασαριστούν στη μέση της βαθμολογίας και φυσικά θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.
Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η Προοδευτική ποντάροντας και πάλι πολλά στο ντόπιο υλικό, έχει δείξει έως τώρα ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και φυσικά ευελπιστεί σε ανάλογους ρυθμούς ως το τέλος.
*Κατά τα άλλα, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προεργασίες για τη μεγάλη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 20 Ιουνίου στο γήπεδο «Νικόλαος Ι. Μηλιώνης-το Καραούλι» στη Βερδικούσια με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Προοδευτικής Βερδικούσιας.
Μία αν μη τι άλλο εντυπωσιακή εκδήλωση με τους διοργανωτές να τρέχουν… όλα τα ζητήματα προκειμένου να διευθετηθούν τα πάντα στην ώρα τους, σε μία εκδήλωση όπου θα ζωντανέψουν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν.
Την επιτροπή της εκδήλωσης απαρτίζουν οι παρακάτω: Δημήτρης Μιχαλές (Αντιπρόεδρος Κοινότητας), Δημήτρης Φραγκογούλας (Κοινοτικός Σύμβουλος), Τάκης Σταμάτης, Γιάννης Δαούλας, Θανάσης Μαντζαρής (Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές), Γιάννης Τάκας (Πρόεδρος της Προοδευτικής), Μπάμπης Μπαρούτας (Β’ Γενικός Αρχηγός της Προοδευτικής), Σάκης Γκουρνέλης (Αθλητικός συντάκτης-παλαίμαχος ποδοσφαιριστής) και Κώστας Μπακλαβάς (Προπονητής).
*Τέλος, δύο Βερδικουσιώτες που ζούνε στη Γερμανία, ο Ντίνος Ιωαννίδης και ο Δήμος Μάνης, δεν ξεχνούν τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, προσφέροντας έτσι αθλητικό υλικό στην αγαπημένη τους ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass