Συζητήσεις κατά μόνας για τα συμβόλαια

ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 - Π. ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ 18 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2020 21:15

Το φλέγον θέμα αυτή τη στιγμή για τη Super League 2 είναι εάν θα συνεχιστεί ή όχι το φετινό πρωτάθλημα. Κάτι που φυσικά εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και κυρίως από το οικονομικό που διαμορφώνει μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

Πέραν ωστόσο του αγωνιστικού υπάρχει το θέμα με τα τηλεοπτικά, αλλά και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.
Σχετικά με το τελευταίο, στον Απόλλωνα Λάρισας -αφού ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο- θα ξεκινήσουν συζητήσεις με κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά για το αν θα υπάρξει και σε τι ποσοστό μείωση στα συμβόλαια. Κύριο μέλημα των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να διατηρηθεί ένας κορμός 18 ποδοσφαιριστών από τη φετινή σεζόν και κατόπιν θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις.
Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς «σίγουρα θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Εάν το φετινό πρωτάθλημα συνεχιστεί, τότε λογικό είναι να μην προχωρήσουμε σε μειώσεις. Εάν όμως δεν παίξουμε και σταματήσει οριστικά η αγωνιστική δράση τότε θα συζητήσουμε με κάθε έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά για να δούμε τι θα συμφωνήσουμε.
Πρωτίστως αυτό που προέχει είναι να δούμε τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα. Στην περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχιση του πρωταθλήματος, τότε πιστεύω ότι θα πάρουμε λεφτά από τα τηλεοπτικά, εάν όμως αποφασιστεί η οριστική διακοπή του τότε θα υπάρξει πρόβλημα τόσο με τα τηλεοπτικά, όσο και με τους χορηγούς, οπότε τα δεδομένα θα αλλάξουν. Επομένως όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και φυσικά το πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο της νέας αγωνιστικής περιόδου».
Ο κ. Μαντζανάς τόνισε επίσης το πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί οικονομική ενίσχυση για να μπορέσουν οι ομάδες να καλύψουν το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου και να ξεκινήσουν σιγά-σιγά οι προπονήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα του πρωταθλήματος, στη λαρισινή ΠΑΕ «τρέχουν» και το θέμα της αδειοδότησης, καθώς ο συγκεκριμένος φάκελος θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι τέλος του μηνός.

 

ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ
Η τύχη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι άρρηκτα δεμένη με τις αποφάσεις που θα ληφθούν στην αυριανή τηλεδιάσκεψη της Super League 1. Για τον λόγο αυτό η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Super League 2, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για αύριο το μεσημέρι μετατέθηκε και θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τρίτη (14.30) μία ημέρα μετά την τηλεδιάσκεψη της Super League 1 και αφού γίνουν γνωστές οι αποφάσεις που θα ληφθούν.
Το μείζον θέμα για τις ομάδες της Super League 2 είναι να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι προκειμένου να καλυφθεί το κόστος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το οποίο είναι δυσβάσταχτο γι’ αυτές, ειδάλλως η συνέχιση του πρωταθλήματος θα καταστεί πάρα πολύ δύσκολη έως αδύνατη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας Σμύρνης ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως δεν ξεκινά τις ατομικές προπονήσεις (ένας από τους λόγους που επικαλέστηκε ήταν το κόστος για το υγειονομικό πρωτόκολλο) και πως παραμένει σε αναστολή λειτουργίας αναμένοντας τις εξελίξεις.
Στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 2 θα μετέχει και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναμένεται να ενημερώσεις τους προέδρους των ομάδων για τις εξελίξεις στο θέμα της ανεύρεσης οικονομικής στήριξης για τα τεστ του κορονοϊού.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass