Μέσω τηλεδιάσκεψης η απόφαση για επανεκκίνηση

*ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ EUROLEAGUE *ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2020 20:05

Η πολυαναμενόμενη απόφαση ως προς το τι μέλλει γενέσθαι με τη σεζόν στη Euroleague θα ληφθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη Δευτέρα (25/5). Οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών ομάδων με συμβόλαιο τύπου Α (ανάμεσά τους η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και ο διευθύνων σύμβουλος Τζόρντι Μπερτομέου θα «βάλουν στο τραπέζι» όλα τα δεδομένα, όπως αυτά έχουν προκύψει μέχρι τώρα, όσον αφορά στους κινδύνους λόγω κορονοϊού, και θα συναποφασίσουν για το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η σεζόν 2019-20.


Δεδομένη είναι η πρόθεση να ολοκληρωθεί εντός παρκέ η σεζόν με την ανάδειξη πρωταθλητή 2020. Το πιο πιθανό σενάριο φαίνεται πως είναι η διεξαγωγή των αγώνων της κανονικής φάσης που απομένουν και εν συνεχεία του final-8 σε μία και μόνο ευρωπαϊκή πόλη στα τέλη Ιουνίου.
Υποψηφιότητα έχουν καταθέσει η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Βελιγράδι, το Κάουνας, η Λιουμπλιάνα, το Βερολίνο, καθώς και η Κολονία, με την τελευταία να είναι η πόλη που θα διοργάνωνε το φάιναλ φορ τον Μάιο, αν δεν είχε προκύψει η πανδημία του κορονοϊού.
Στη σύσκεψη της Euroleague τη Δευτέρα (25/5) αναμένεται να παρουσιαστούν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα και όλα τα πιθανά σενάρια για την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Η τελική απόφαση για το αν θα επαναρχίσει η σεζόν που είχε διακοπεί στις 13 Μαρτίου θα ληφθεί μέσω ψηφοφορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass