ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ «Ε» ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Πόσο έτοιμη είναι η ΑΕΛ…

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2020 21:15

Στις 7 Ιουνίου και ώρα 19.30 η ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκινάει από το AEL FC ARENA κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τα πλέι άουτ με στόχο να κατακτήσει την 7η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει σε ευρωπαϊκή έξοδο.


Πόσο έτοιμη είναι η ΑΕΛ μετά την πανδημία να ανταποκριθεί σε αγωνιστικές υποχρεώσεις;
Ο πιο αρμόδιος να μιλήσει είναι ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου που μας απαντάει: «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά θεωρώ ότι προσπαθούμε να ανταποκριθούμε. Το φυσιολογικό είναι να κάνεις δύο μήνες προετοιμασία και μετά αγώνα. Εμείς κάναμε έναν μήνα αλλά ήμασταν από την αρχή στα «κόκκινα» για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αγωνιστικές απαιτήσεις. Θα δούμε τι καταφέρουμε μέσα στο γήπεδο».
*Είναι θετικό ότι η ομάδα έχει πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης;
«Είναι θετικό ότι ξεκινάμε από την έδρα μας σε συνθήκες πρωτόγνωρες, αλλά βέβαια δεν μπορούμε να κρίνουμε τον αντίπαλό μας γιατί δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρεθεί τόσο αυτός όσο και εμείς. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα παίξουμε επτά παιχνίδια και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
*Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών θα είναι το κριτήριο της 7ης θέσης;
«Νομίζω ότι η συνολική βαθμολογική συγκομιδή και στους επτά αγώνες θα κρίνουν την 7η θέση. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».
*Η απουσία του Ουάρντα θα είναι αισθητή;
«Ο Ουάρντα είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες που έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο. Θα δούμε λοιπόν την αξία όλων των παικτών και από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα μιλούσα για πολύ καλό υλικό».
* * *
Η ΑΕΛ μπορεί να αρχίζει στις 7 Ιουνίου τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα πλέι άουτ, αλλά σχεδιάζει και για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου μαζί με τον οικονομικό διευθυντή Τάσο Χρυστακόπουλο επισκέφθηκαν τα 3-5 Πηγάδια όπου θα γίνει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο.
Η ομάδα θα μείνει σε ξενοδοχείο της Νάουσας και η προετοιμασία θα γίνει στις 5-14 Αυγούστου.
Η «πρώτη» για τη νέα περίοδο έχει προγραμματιστεί στις 28 Ιουλίου και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα πλέι  άουτ θα τελειώσουν στις 18 Ιουλίου, σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν διακοπές για τους ποδοσφαιριστές.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass