Ποιοι έχουν πρόσβαση και πού…

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2020 20:21

Ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έστειλαν στο προεδρείο της Λίγκας το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Super League με τις απαραίτητες διορθώσεις και επισημάνσεις και από το βράδυ της Πέμπτης (28/05) όλο το πλάνο «επανεκκίνησης», έχει αναρτηθεί στο section «Covid-19 και Αθλητισμός», στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α., μαζί με τα αντίστοιχα παραρτήματα.


 Οι ποδοσφαιριστές, οι αξιωματούχοι των ομάδων και οι αξιωματούχοι του αγώνα θα πρέπει να εισέρχονται στον χώρο των αποδυτηρίων από μία και μοναδική είσοδο, η οποία θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους συγκεκριμένους.
Η πρόσβαση στον χώρο των αποδυτηρίων, στους διαδρόμους αυτών και στους λοιπούς εσωτερικούς χώρους (Γραφεία Προπονητών - Ιατρείο – Doping Control – Γραφείο Παρατηρητή), έχει οι εξής:
- Έως σαράντα τέσσερις (44) ποδοσφαιριστές (20 ποδοσφαιριστές που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα συν 2 ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής ανά ομάδα).
- Έως είκοσι έξι (26) αξιωματούχοι οι οποίοι αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (13 ανά ομάδα).
- Έως επτά (7) αξιωματούχοι αγώνα και συγκεκριμένα τέσσερις διαιτητές, δύο διαιτητές VARs (όπου είναι απαραίτητο) και ο παρατηρητής διαιτησίας.
- Έως τρία (3) διαπιστευμένα από τη Super League στελέχη της γηπεδούχου ομάδας.
- Έως τρία (3) διαπιστευμένα από τη Super League στελέχη της φιλοξενούμενης ομάδας.
- Έως δύο (2) παρατηρητές αγώνα.
- Ένας (1) συντονιστής εγκατάστασης.
- Έως δύο (2) στελέχη της Super League Ελλάδα.
- Ένας (1) ιατρός αγώνα.
- Έως τρεις (3) εκπρόσωποι ΕΣΚΑΝ.
- Αστυνομικοί, ανάλογα με το εκάστοτε σχέδιο ασφαλείας του αγώνα.
- Έως ένας (1) εκπρόσωπος της στατιστικής υπηρεσίας για τη συμπλήρωση του Φ.Α.
- Κατ’ εξαίρεση, δίνεται το δικαίωμα να παρευρεθούν και να παραμείνουν για όσο χρειασθεί και λοιπές ιδιότητες όπως τραυματιοφορείς, πυροσβέστες, τεχνικοί κ.ά. μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κατόπιν κλήσης τους από τα αρμόδια όργανα του αγώνα.
Σε όποια εγκατάσταση είναι εφικτό, δύναται η χρήση περισσότερων του ενός αποδυτηρίου ανά ομάδα, με σκοπό τον διαχωρισμό (π.χ. τακτικοί – αναπληρωματικοί, προπονητές, αποθήκευση υλικού κ.ο.κ.). Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος εντός του χώρου των αποδυτηρίων, των διαδρόμων αυτών και των υπόλοιπων εσωτερικών χώρων (ιατρεία, γραφεία παρατηρητών κ.ο.κ.) σε όσους δεν αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα και στους μη έχοντες εργασία.
Πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο έχουν οι εξής:
- Όλοι όσοι αναγράφονται παραπάνω πλην του εκπροσώπου της στατιστικής υπηρεσίας.
- Δύο (2) τραυματιοφορείς.
- Το προσωπικό του ασθενοφόρου και της ομάδας πρώτων βοηθειών.
- Έως τρία (3) άτομα υπεύθυνα για τη λειτουργία του VAR.
- Έως έξι (6) ball boys/girls.
- Έως δεκαπέντε (15) φωτογράφοι αγώνα.
- Έως είκοσι πέντε (25) άτομα υπεύθυνα για την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων (δημοσιογράφοι, καμεραμέν, τεχνικοί κ.ο.κ.).
- Security, ανάλογα με το εκάστοτε σχέδιο ασφαλείας του αγώνα.
- Αστυνομικοί, ανάλογα με το εκάστοτε σχέδιο ασφαλείας του αγώνα.
- Προσωπικό της εγκατάστασης για την προετοιμασία και τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, την τοποθέτηση πινακίδων κ.ο.κ. το οποίο δεν δύναται να υπερβαίνει τα δέκα (10) άτομα.
-Κατ’ εξαίρεση, δίνεται το δικαίωμα να παρευρεθούν και να παραμείνουν για όσο χρειασθεί και λοιπές ιδιότητες όπως πυροσβέστες, τεχνικοί κ.ά. μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κατόπιν κλήσης τους από τα αρμόδια όργανα του αγώνα.
 Οι αναγραφόμενοι στο Φ.Α. αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές και οι αξιωματούχοι των ομάδων θα πρέπει να κάθονται στους πάγκους ανά δύο τουλάχιστον καθίσματα (ένα κενό κάθισμα). Για τον λόγο αυτό, είναι δυνατή η επέκταση των πάγκων ή η χρήση επιπλέον καθισμάτων, στη συνέχεια των πάγκων. Το ίδιο ισχύει και για τον πάγκο του 4ου διαιτητή. Επίσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι στον αγωνιστικό χώρο (πλην των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και του αγώνα) θα πρέπει να τηρούν την ελάχιστη απόσταση των 2 μ. και να φορούν προστατευτικές μάσκες και γάντια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass