Αγωνιστική δράση στον στίβο στη Θεσσαλία

ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2020 20:33

Ο μήνας Ιούνιος εκτός απροόπτου θα είναι μήνας αγωνιστικής δράσης για τον στίβο τόσο στη Λάρισα όσο και στους υπόλοιπους νομούς της Θεσσαλίας.

Η αρχή θα γίνει με τους διασυλλογικούς αγώνες σε επίπεδο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στη Λάρισα.
Σχετικά με τους διασυλλογικούς αγώνες σύμφωνα με την απόφαση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας θα διεξαχθούν σε κάθε νομό ξεχωριστά, προκειμένου να είναι μικρότερος ο αριθμός των αθλητών και να υπάρχουν καλύτερες και πιο ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής, τηρώντας φυσικά τα πρωτόκολλα υγιεινής. Από τα διασυλλογικά πρωταθλήματα θα προκριθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες για το Πανελλήνιο της Λάρισας που πριμοδοτεί τους μαθητές με μόρια για την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Συμφώνα με το πρόγραμμα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας οι διασυλλογικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 27-28 Ιουνίου, 4-5 Ιουλίου, 11-12 Ιουλίου και 18-19 Ιουλίου, ωστόσο ακόμα δεν αποφασίσθηκε από ποιον νομό θα ξεκινήσουν και πώς θα γίνει ο κύκλος. Στους διασυλλογικούς αγώνες θα μετέχουν εκτός από τους αθλητές/τριες των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων και οι αθλητές/τριες των κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων θα διεξαχθεί στις 25-26 Ιουλίου στο στάδιο Αλκαζάρ.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥ
Με αφορμή την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη χώρα μας, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόου.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ενημέρωσε τον Κόου για τον αγωνιστικό προγραμματισμό που έχει κάνει ο ΣΕΓΑΣ, στον οποίο περιλαμβάνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 8-9 Αυγούστου, όπως είχε προτείνει η WA για τα εθνικά πρωταθλήματα.
Ο Παναγόπουλος στην επιστολή του πρότεινε στον Κόου να ισχύσει το ράκινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα Εθνικά Πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις εθνικών ομάδων -όπως το Βαλκανικό Πρωτάθλημα- που θα διεξαχθούν, για δύο σημαντικούς λόγους.
Αρχικά γιατί θα αποτελέσει τόνωση των διοργανώσεων, που είναι κάτι επιβεβλημένο μετά από το δύσκολο και παρατεταμένο διάστημα της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό θα δοθεί μεγάλο κίνητρο και παράλληλα μεγάλη επιβράβευση στους αθλητές και αθλήτριες που θα επιδιώξουν τη συμμετοχή τους στις συγκεκριμένες διοργανώσεις και θα έχει θετικό αντίκτυπο στον στίβο παγκοσμίως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass