Με το μυαλό στον Αστέρα

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ - ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΟΥΑΡΝΤΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2020 21:00
Παρόμοιες… ευχάριστες στιγμές ελπίζουμε να δούμε  και την Κυριακή 7 Ιουνίου στο AEL FC ARENA Παρόμοιες… ευχάριστες στιγμές ελπίζουμε να δούμε και την Κυριακή 7 Ιουνίου στο AEL FC ARENA

Με το μυαλό στον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ, η οποία προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στα πλει άουτ της Super League 1.


Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως το συγκεκριμένο παιχνίδι (7/6) είναι πολύ δύσκολο αλλά και σημαντικό παράλληλα, διότι ο αντίπαλός τους αναμένεται να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο από αυτό της κανονικής διάρκειας, όπου και έχασε 3-0 στο AEL FC ARENA.
Φυσικά από ένα ματς δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει το εάν θα μπορέσει να επιτευχθεί ο στόχος της 7ης θέσης, όμως πάντα μια νίκη δίνει άλλον αέρα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση συγχρόνως στους ποδοσφαιριστές.
Χθες το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής και ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου έδινε συνεχώς οδηγίες για εφαρμογή των ασκήσεων, διορθώνοντας τα λάθη που εντόπιζε.
Από κει και πέρα, ο προπονητής της ΑΕΛ αναζητεί και τον αντικαταστάτη του Ουάρντα, ώστε να καλυφθεί με επιτυχία το κενό που άφησε με τη λύση της συνεργασίας του ο Αιγύπτιος διεθνής ποδοσφαιριστής. Για σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μία προπόνηση το πρωί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και αύριο πιθανότατα να δοθεί ρεπό στους παίκτες.
*Αξίζει να σημειώσουμε πως το μοναδικό πρόβλημα για τον αγώνα με την Αστέρα Τρίπολης είναι ο τραυματίας Νούνιτς.
ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΦΣΑΪΝΤ ΣΤΟ VAR
Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο σεζόν θα δούμε σε ντέρμπι (ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ και ΑΕΚ – ΠΑΟ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1 και ΠΑΟ – ΠΑΟΚ τη δεύτερη ημέρα), Ελληνες διαιτητές.
Ως γνωστόν από την έναρξη της σεζόν 2018 – 2019 με απόφαση της ΚΕΔ, που στη συνέχεια «αγκαλιάστηκε» σχεδόν από όλες τις ομάδες, στα ντέρμπι των «big-4» αλλά και σε κάποια άλλα κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος ορίζονταν αλλοδαποί διαιτητές, έχοντας τις περισσότερες φορές, κατά κοινή ομολογία, θετική παρουσία.
Παρότι οι ομάδες ζήτησαν, και αυτό συμφωνήθηκε, αλλοδαπούς διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ, το πρόβλημα που προέκυψε και καθιστά τον ορισμό τους αδύνατο για τις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι ότι λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό η αεροπορική σύνδεση με τις περισσότερες χώρες θα αποκατασταθεί μετά τις 15 Ιουνίου και μέχρι τότε κανείς από άλλη χώρα δεν θα μπορεί να έρθει χωρίς να μπει σε καραντίνα 14 ημερών.
*Επίσης είχε γίνει γνωστό ότι στα πλέι οφ θα λειτουργήσει η γραμμή του οφσάιντ στο VAR, η απουσία της οποίας προκάλεσε έντονη κριτική.
Όμως παρότι υπήρξε συμφωνία για εγκατάστασή της στο VAR και έγιναν ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή, τα μέτρα που λήφθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πήγαν πίσω το θέμα π.χ. την απαιτούμενη πιστοποίηση των διαιτητών, που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, επομένως η λειτουργία της είναι αυτή τη στιγμή εξαιρετικά αμφίβολη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass