Αρνητικοί για μείωση κατά 40% της δόσης Μαΐου

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2020 21:40

Προχθές το απόγευμα ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Κορωπί μετά τις αρχές Μαρτίου συνομίλησε με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, και του μετέφερε την πρόταση για μείωση στα συμβόλαια των πρασίνων.


Η πρόταση αυτή ανέφερε μείωση 40% στη δόση Μαΐου σε όσους παίκτες του τριφυλλιού έχουν συμβόλαια από 60.000 και πάνω και ένα 10% στους υπόλοιπους.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χθες το πρωί, μετά το πέρας της προπόνησης, μάζεψε όσους παίκτες έχουν συμβόλαιο άνω των 60.000 ευρώ για να τους μεταφέρει την πρόταση της διοίκησης.
Οι πράσινοι απέρριψαν την πρόταση και θα το μεταφέρουν στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και πλέον οι δύο πλευρές θα μπουν σε νέα διαπραγμάτευση. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν παίκτες που τόνισαν πως είναι άδικο να γίνουν οριζόντιες μειώσεις και πως θα έπρεπε κάθε παίκτης να συζητήσει ξεχωριστά. Υπήρξε και η άποψη πως από τη στιγμή που θα συνεχιστούν τα play off και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να γίνει καμία μείωση. Όλα αυτά θα μεταφερθούν στον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος θα αναλάβει να ενημερώσει τη διοίκηση και εν συνεχεία θα υπάρξουν και νέες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Την ώρα που όλος ο «οργανισμός» του Παναθηναϊκού προσπαθεί να διαχειριστεί τα «απόνερα» της επιστολής Αλαφούζου προς τον Γιώργο Δώνη, με την οποία του προανήγγειλε ουσιαστικά το «διαζύγιό» τους στο φινάλε της φετινής σεζόν, υπήρξε μία «παρουσία» στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, που δημιούργησε πολλά «ερωτηματικά». Ο λόγος για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» και πέρασε κι αυτός τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, όπως έγινε με όλους τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού».
Δεν υπάρχει, ωστόσο, κανένα ενδεχόμενο απόκτησής του από το «τριφύλλι». Απλώς ο 29χρονος στόπερ, που έχει τεθεί εδώ και μήνες εκτός ομάδας από το Αμβούργο κι έχει πάρει το «ελεύθερο» από τον γερμανικό σύλλογο για να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, αναζητούσε μία ομάδα, προκειμένου να κάνει προπονήσεις για να παραμείνει «ενεργός» και όσο το δυνατόν περισσότερο «fit».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass