Ο Φαλανιακός Κυπελλούχος 2019-2020 της ΕΠΣΝ Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2020 20:00

Ο Φαλανιακός είναι ο φετινός κυπελλούχος 2019-2020 της ΕΠΣΝ Λάρισας, μετά τη χθεσινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης.


Στη διαδικασία μετείχαν οι τέσσερις ομάδες που είχαν φθάσει στην ημιτελική φάση του θεσμού, ήτοι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης από τη Γ’ Εθνική και οι τρεις πρώτοι της Α’ Κατηγορίας De-Tox Αετός Μακρυχωρίου, Π.Ο. Ελασσόνας και Φαλανιακός.
Τον μεγαλύτερο αριθμό από τα μπαλάκια της κλήρωσης είχε η ομάδα της Φαλάνης (21), ενώ ο Οικονόμος είχε το 13, ο Αετός Μακρυχωρίου το 4 και ο Π.Ο.Ε. το 3.
Ο Φαλανιακός λοιπόν θα είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το λαρισινό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα καθορίσει η ΕΠΟ.
Τις τέσσερις ομάδες εκπροσώπησαν στη χθεσινή κλήρωση οι Αποστόλης Καρακίτσιος (Φαλανιακός), Κώστας Νταρής (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Κώστας Κατσάρας (προπονητής Αετός Μακρυχωρίου), Αλκης Χατζηβασίλης (Π.Ο.Ε.).
Από την ΕΠΣΝΛ ήταν παρόντες ο πρόεδρος Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ενώ από την Επιτροπή Κυπέλλου ο πρόεδρος Βασίλης Νταβαρούκας και τα μέλη Βαγγέλης Αλατάς και Νίκος Μίχος.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΕΠΟ ζήτησε από τις ομάδες μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου να γνωστοποιήσουν τους κυπελλούχους των Ενώσεων και μένουν ακόμη τρεις Ενώσεις, για να ακολουθήσουν τη διαδικασία της κλήρωσης.
Πριν την πανδημία του κορονοϊού, είχαν αναδειχθεί δύο κυπελλούχοι στα γήπεδα στους τελικούς που πρόλαβαν να διεξαχθούν, η Αναγέννηση Άρτας από την ΕΠΣ Άρτας και ο Α.Ο. Διαβολιτσίου από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ UEFA GRASSROOTS CHARTER C LICENCE CERTIFICATION
Από τη γραμματεία της Ένωσης ανακοινώνεται ότι παραλήφθηκαν τα διπλώματα για τους προπονητές των Σχολών UEFA C που έλαβαν μέρος στις σχολές επανεξετάσεων τον Δεκέμβριο του 2019 στη Λάρισα.

 

proponites

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Προπονητών
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάρισας στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτη Δημήτριο θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενόψει του προγραμματισμού της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021. Την αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προπονητών αποτελούσαν ο νέος πρόεδρος κ. Κουτσαφτίκης Αθανάσιος με τους συνεργάτες του κ.κ. Μπάρδα Αθανάσιο, Κουτσούκη Κωνσταντίνο, Τσακμακίδη Ιωάννη και Αλεξίου Δημήτριο. Από πλευράς της ΕΠΣΝΛ παρόντες στη συζήτηση ήταν τα μέλη της Επιτροπής Κυπέλλου κ.κ. Αλατάς Ευάγγελος και Μίχος Νικόλαος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass