Το Κύπελλο Ελλάδος φέρνει αλλαγές στον Φαλανιακό

*Ανεβαίνει ο πήχης στα μεταγραφικά με στόχο τη δημιουργία ισχυρού αγωνιστικού συνόλου *Περιμένουν και το ενδεχόμενο της Γ’ Εθνικής οι κιτρινόμαυροι»

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2020 21:34

Για τρίτη φορά στην ιστορία του ο Φαλανιακός κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΝ Λάρισας, έστω και αν αυτή η φορά ήταν εντελώς ιδιάζουσα τόσο για την «κιτρινόμαυρη» ομάδα της Φαλάνης όσο και για τις άλλες τρεις που συμπλήρωναν το «καρέ» της ημιτελικής φάσης του θεσμού (Οικονόμος Τσαριτσάνης, Αετός Μακρυχωρίου, ΠΟ Ελασσόνας).


Ο τρίτος σύλλογος στη φετινή κατάταξη της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ευνοήθηκε κατά τη διάρκεια της αναγκαίας κλήρωσης, χάρη στη ρέντα του εκπροσώπου του, του γενικού αρχηγού Αποστόλη Καρακίτσιου και έτσι θα είναι αυτός που θα μετάσχει το φθινόπωρο στο Κύπελλο Ελλάδας.
Εξέλιξη που δημιούργησε νέα δεδομένα στην ομάδα οι άνθρωποι της οποίας αναμένεται να αναθεωρήσουν κάποια από τα αρχικά τους σχέδια.
Η συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Φαλανιακού στη Γ’ Εθνική, το οποίο προς το «παρών» παραμένει ανοικτό, εκτιμάται ότι θα αναστρέψουν προς τη θετική κατεύθυνση την υλοποίηση κάποιων μεταγραφικών στόχων, σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό Αποστόλη Καρακίτσιο, ο οποίος επισήμανε ότι «είναι λογικό πλέον κάποιοι παίκτες που αρχικά είχαν άλλη στάση να βλέπουν με πιο θετικό μάτι το να έρθουν στην ομάδα, υπό την έννοια ότι θα παίξουν στο Κύπελλο Ελλάδας θα μπορούν να προβληθούν και να έχουν μία καλύτερη εξέλιξη».
Ποιες θα είναι ωστόσο οι αλλαγές σε σχέση με τα αρχικά πλάνα των «κιτρινόμαυρων»; Όπως επισήμανε ο κ. Καρακίτσιος «ξεκινώντας να βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν είπαμε ότι οι στόχοι θα παραμείνουν οι ίδιοι μ’ αυτούς της φετινής περιόδου (σ.σ. πρωτάθλημα-κύπελλο), ωστόσο αλλάξαμε κάποια πράγματα ως προς τη φιλοσοφία και τον σχεδιασμό. Αυτό το κάναμε γιατί είδαμε τα λάθη των δύο τελευταίων χρόνων, εξαιτίας των οποίων η ομάδα δεν κέρδισε τίποτα, με εξαίρεση τη φετινή κλήρωση στο κύπελλο.
Η κατάκτηση του κυπέλλου -έστω και μέσω κλήρωσης- η οποία αποτελεί δικαίωση για τα παιδιά, αλλά και για όλους όσοι στηρίζουν αυτήν την ομάδα, μας έκανε να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα.
Καταρχήν θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε όσο μπορούμε πιο πολύ στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή του ΠΟΕ στις αρχές της φετινής χρονιάς. Επομένως με αυτήν τη σκέψη και σε συνάρτηση με το ότι ακόμα υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο της Γ’ Εθνικής, θα δημιουργήσουμε τη νέα ομάδα.
Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει ο πήχης, δηλαδή θα επιδιώξουμε ένα πιο ισχυρό αγωνιστικό σύνολο, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα γίνουν αλόγιστες μεταγραφικές κινήσεις. Θα γίνουν μεταγραφές ουσίας εκεί όπου χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα και θα έρθουν οι καταλληλότεροι».

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Ο γενικός αρχηγός του Φαλανιακού μίλησε και για τα μεταγραφικά, αλλά και την ευρύτερη φιλοσοφία της ομάδας.
«Με τον Κώστα Νεμπεγλέρα στον πάγκο της ομάδας θέλουμε να περάσουμε τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες μας. Να μεταφέρουμε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τις φιλοδοξίες και τα ιδανικά που είχε ο Κώστας Νεμπεγλέρας ως ποδοσφαιριστής, η αξία του οποίου είναι αδιαμφισβήτητη. Θα γυρίζουν κάποια παιδιά που είχαν φύγει από την ομάδα για διαφόρους λόγους και με την προσθήκη έμπειρων παικτών που θα φέρουν άλλον αέρα στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που θέτουμε και τη νέα σεζόν» κατέληξε ο κ. Καρκίτσιος.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι μέχρι τώρα προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» επικεντρώνονται στο να επιστρέψουν οι Δ. Αλατάς, Ε. Καρακίτσιος και Ι. Αλατάς, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση των Στ. Ντιντή, Στ. Πατσιωτού και Απ. Νάστα.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass