Στατιστικά των Play Off (6η αγων.) και Play Out (5η αγων.)

ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΙΣΟΠΑΛΑ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2020 21:28

Πέντε ισοπαλίες στα επτά παιχνίδια σημειώθηκαν αυτό το τριήμερο στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, όπου μόνο δύο ομάδες νίκησαν, αφού πέτυχαν από τέσσερα γκολ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης.
Είδαμε και το πρώτο χατ τρικ σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Φτάσαμε τα 83 γκολ σε 38 αγώνες. Πάντως είχαμε τρία από τα επτά παιχνίδια να τελειώνουν 0-0, ενώ είχαμε μόλις τέσσερα 0-0 στους 31 προηγούμενους αγώνες. Οι αριθμοί της αγωνιστικής:
-450 ισοπαλίες έφτασε στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League o Παναθηναϊκός. Έχει ακόμα 1222 νίκες και 321 ήττες.
-200 αγώνες στη Super League με τη φανέλα του Ατρομήτου έφτασε ο Χαβιέ Ούμπιδες. Είναι μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που το καταφέρνει, αφού ο Εντουάρντο Μπρίτο έχει 214.
-150 αγώνες στη Super League έφτασε στην καριέρα του ο Σάββας Παντελίδης. Έχει 50 νίκες, 60 ήττες και έκανε την 40ή ισοπαλία του.
-100 αγώνες με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο διεθνής αμυντικός έχει 80 αγώνες στη Super League, 18 στο Κύπελλο και δύο στην Ευρώπη.
-20 ισοπαλίες έχουν πλέον στην ιστορία τους ΟΦΗ και ΠΑΟΚ μετά το 2-2. Δεν είχαν ισοπαλία στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια τους.
-4 χατ τρικ έχουμε πλέον στη σεζόν, μετά από αυτό που πέτυχε ο Λουίς Τεϊχέιρο Φερνάντεθ για τον Αστέρα Τρίπολης σε βάρος του Βόλου. Τα άλλα τα έχουν πετύχει ο Νέλσον Ολιβέιρα (ΑΕΚ - Πανιώνιος), Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Λαμία - Ολυμπιακός) και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβτς (ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης).
-4 γκολ εκτός έδρας η ΑΕΚ πέτυχε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, νικώντας τον Άρη με 4-1. Είχε να βάλει τόσα από τις 25 Απριλίου 2019, Λαμία - ΑΕΚ 0-4 για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα προηγούμενη φορά που είχε βάλει τέσσερα εκτός, ήταν στις 14 Ιανουαρίου 2019, ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 0-4. Και στη Θεσσαλονίκη έβαλε τέσσερα γκολ μετά από 10 χρόνια. Στις 17 Οκτωβρίου 2010, Άρης - ΑΕΚ 0-4. Και πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το παιχνίδι εκείνο και το κυριακάτικο είναι τα μοναδικά, που η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει τέσσερα γκολ εκτός έδρας στον Άρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass