Πώς θα είναι η ΑΕΛ της νέας περιόδου...

*«Λειψανδρία» ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη το Σάββατο *Παραμένει στη λαρισινή ομάδα ο Αλέξανδρος Χαλάτσης *Καταλήγουν οι «βυσσινί» σε απόκτηση Ελληνα δεξιού μπακ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2020 21:10

Οι υποχρεώσεις της ΑΕΛ μπορεί να μην έχουν τελειώσει ακόμα για τη φετινή σεζόν αφού απομένει ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, αλλά ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο που άρχισε πριν ένα μήνα συνεχίζεται...


Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ έχει τους εξής παίκτες: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Φιλίπ, Ηλιάδη, Γκαζάλ Αλί, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Βινίσιους, Λουφάκη, Πινακά, Παπάζογλου, Μιχαήλ, Μούζεκ, Ζίζιτς, Σουλούκο, Ναγκί, Τόρζε.
Ο Κρίστινσον έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και η ΑΕΛ τον αντικατέστησε με νέο τερματοφύλακα, τον Μπάγιτς.
Από κει και πέρα ίσως φύγει ένας ακόμα παίκτης από αυτούς, ενώ με βάση ασφαλείς πληροφορίες ότι η ΑΕΛ ψάχνει για ένα δεξί μπακ, όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Καρανίκας δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα αλλά υπάρχει και η διαδικασία λύσης του συμβολαίου.
Ο Μόρας που φέτος έκανε μια εξαιρετική χρονιά δεν ξέρουμε τι θα γίνει, καθώς περιμένουμε την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Στις προθέσεις του παίκτη -όπως γνωρίζουμε- είναι να συνεχίσει στην ομάδα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε στον Αλέξανδρο Χαλάτση, που ήταν δανεικός στον Αλμυρό, ότι θα παραμείνει στην ομάδα ενώ προστέθηκαν ο Νίλι και ο Γλυνός.
Στόχος για την ΑΕΛ είναι να έχει τη νέα περίοδο 24-25 παίκτες και θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν τέσσερεις μεταγραφές. Ήδη αναφέραμε ότι κινείται για απόκτηση Ελληνα δεξιού μπακ αλλά και σε μεταγραφές σέντερ φορ, αμυντικού χαφ και πλάγιου επιθετικού. Στο έμψυχο δυναμικό θα προστεθούν δύο ακόμα νεαρά παιδιά που θα επιλέξει ο προπονητής. Οι προπονήσεις θα σταματήσουν στις 19 Ιουλίου, οπότε το πρωί θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές πρόγραμμα μεταγραφικής περιόδου και το ξεκίνημα για τη νέα σεζόν θα γίνει στις 31 Ιοτυλίου. Το πρώτο διήμερο του Αυγούστου οι παίκτες θα περάσουν εργομετρικά ενώ, από 5 έως 14 Αυγούστου θα μεταβούν στη Νάουσα για να κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ
«Λειψανδρία» παρατηρείται στην ΑΕΛ ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Ξάνθη, καθώς εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας τέθηκε και ο Αλι Γκαζάλ λόγω τραυματισμού με αποτέλεσμα στη διάθεση του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου να είναι μόλις δεκαέξι ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών, ο Μούζεκ, δεν μπορεί να τον υπολογίζει (θα είναι στον πάγκο) λόγω προβλήματος στον αυχένα ενώ και ο Ζίζιτς θα μπει σε προπονητικούς ρυθμούς την Τρίτη λόγω τραυματισμού.
Με λίγες λύσεις η ΑΕΛ θα κληθεί για ένα ακόμα παιχνίδι να κρατήσει την αξιοπρέπειά της απέναντι σε μια ομάδα όπου θέλει νίκη για να δώσει μπαράζ παραμονής στην κατηγορία.
Με δεδομένο και τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις θα έχει ενδιαφέρον ποιος θα... χαμογελάσει στο τέλος της αναμέτρησης.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
Στην τελευταία αγωνιστική το ενδιαφέρον είναι στη μάχη της παραμονής.Ο Παναιτωλικός στο χειρότερο σενάριο θα δώσει μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Αν την τελευταία αγωνιστική ισοβαθμίσουν Πανιώνιος και Ξάνθη, ο Πανιώνιος υπερτερεί (δύο νίκες και μία ισοπαλία στα μεταξύ τους ματς). Αν ο Πανιώνιος ηττηθεί στο τελευταίο ματς, τότε υποβιβάζεται.
Αν ο Παναιτωλικός ηττηθεί και νικήσει η Ξάνθη, τότε η ομάδα του Αγρινίου θα δώσει μπαράζ. Σε περίπτωση που γίνει μπαράζ του προτελευταίου με τον δεύτερο της Superleague 2, ο Παναιτωλικός θέλει μόνο ένα βαθμό για σιγουριά την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Βόλο στην έδρα του, αφού στην ισοβαθμία με την Ξάνθη υστερεί. Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο 18 Ιουλίου 2020
ΑΕΛ – Ξάνθη    (19:15)
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία    (19:15)
Ατρόμητος – Πανιώνιος    (19:15)
Παναιτωλικός – Βόλος    (19:15)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OUTS
7. Αστέρας Τρίπολης    42
8. Ατρόμητος    41
9. ΑΕΛ    35
10. Λαμία    34
11. Βόλος    31
12. Παναιτωλικός    26
13. Ξάνθη    23
14. Πανιώνιος    22
*Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6
*Αφαίρεση 12 βαθμών από την Ξάνθη.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass