Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2020 20:35

Ανανέωσε ο Σωτηρίου έως το 2023
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Δημήτρης Σωτηρίου θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΟΦΗ, καθώς ο κρητικός σύλλογος γνωστοποίησε χθες την επέκταση της συνεργασίας του με τον 32χρονο τερματοφύλακα έως το 2023.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, ο οποίος είχε συμβόλαιο με τους Κρήτες έως το 2021, «έγραψε» την παρελθούσα σεζόν συνολικά 26 συμμετοχές στη Super League (25 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μια στα πλέι οφ) και ικανοποίησε τους διοικούντες τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να τον επιβραβεύσουν με επέκταση συμβολαίου.
Στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, ο Σωτηρίου τόνισε:
«Νιώθω περήφανος που θα ανήκω για τρία ακόμα χρόνια στην οικογένεια του ΟΦΗ. Η ανανέωση - επέκταση του συμβολαίου αποτελεί ηθική ικανοποίηση και ανταμοιβή για μένα. Απ' την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται ο ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μιχάλη Μπούση, τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά, τον κ. Ηλία Πουρσανίδη και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Λάππα, ο οποίος συμβάλλει καθημερινά στην προσωπική και ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Τέλος, ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου για τη στήριξή τους».

 

Στην Ιρόνι Νες Ζιόνα ο Σκουρτόπουλος

Μεγαλώνει η... παροικία των Ελλήνων προπονητών στο Ισραήλ. Ο πρώην προπονητής του ΓΣΛ-Φάρου Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα των Γιάννη Σφαιρόπουλου (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γιάννη Καστρίτη (Χαποέλ Τελ Αβίβ), Στέφανου Δέδα (Χαποέλ Χολόν), καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Ιρόνι Νες Ζιόνα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2020-21 και εκτός του ισραηλινού πρωταθλήματος καλείται να την οδηγήσει και στη διάκριση στο FIBA Europe Cup, όπως αποκάλυψε το Sport 5. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας τεχνικός δοκιμάζει την... τύχη του, εκτός ελληνικών συνόρων, μετά το πέρασμά του τη σεζόν 2013-14 από την Κύπρο και τον Κεραυνό Στροβόλου.

 

ΑΡΗΣ
«Πληρώθηκε» και ο Πορτίγια, σειρά παίρνει ο Ντουρμισάι

Μετά τους Χαβιέ Ούμπιδες, Μαγκνταλένα και Ντιόγκο Σιστόν, ο Άρης προχώρησε σε πληρωμή και του Κριστιάν Πορτίγια!
Ο Θοδωρής Καρυπίδης κατέβαλε στον Ισπανό επιθετικό το ποσό των 300.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ μέσα σε έναν μήνα θα πληρώσει ακόμη 50.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης θα εξοφλήσει και την εφορία, με τον Πορτίγια να εμφανίζεται ανένδοτος και να αξιώνει όλο το ποσό που του έχει επιδικαστεί από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Έτσι, το συνολικό ποσό που κατέβαλε ο Καρυπίδης για να αρθεί αυτό το πρώτο ban που είχε επιβάλει η FIFA στον Άρη για οφειλές προς τους τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές της, ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ! Στη συνέχεια οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης θα στραφούν και στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Από τους "κίτρινους" εκφράζεται η αισιοδοξία πως εντός της εβδομάδας θα έχει λυθεί και το συγκεκριμένο πρόβλημα. Κάτι που σημαίνει ότι στη συνέχεια ο Άρης θα μπορέσει να προχωρήσει στην επισημοποίηση των συμφωνιών στις οποίες έχει φτάσει με παίκτες προκειμένου να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν!

 

Πειθαρχική δίωξη κατά Κούγια

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α, 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass