Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μειώσεις 15% των αποδοχών στους παίκτες της ΑΕΛ

*ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ COVID-19 *ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2020 21:08

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μειώσεις των αποδοχών  των παικτών της ομάδας σε ποσοστό 15% , αποφάσισε χθες η διοίκηση της  ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω των δυσμενών συνεπειών που υφίστανται όλοι, εξαιτίας της πανδημίας  COVID-19. Θέλει δε με τον τρόπο αυτό, να περιορισθεί η

οικονομική ζημία. Αναλυτικά στην ανακοίνωση, επισημαίνονται τα εξής: «Μετά από συζητήσεις που έλαβαν χώρα μεταξύ της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες της FIFA, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει σήμερα ότι μειώνονται σε ποσοστό 15% και αναδρομικά για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 οι αποδοχές των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην ομάδα και είχαν προσληφθεί πριν την 01.07.2020 (εξαιρουμένου του βασικού μισθού τους, ο οποίος δεν επιδέχεται μείωσης), προκειμένου με τον τρόπο αυτό να περιορισθεί η οικονομική ζημία της ΠΑΕ από τις συνέπειες της πανδημίας του COVID-19 και να ενισχυθεί η βιωσιμότητά της.
Σημειωτέον ότι η ζημία της ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω της πανδημίας του COVID- 19 υπερβαίνει το 30% του προϋπολογισμού της (μείωση τηλεοπτικού συμβολαίου NOVA, μείωση εσόδων από χορηγούς, εξαφάνιση εσόδων από εισιτήρια), χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ζημία από την ανυπαρξία εσόδων από εισιτήρια διαρκείας και τη μίσθωση των σουιτών για την περίοδο 2020-2021, τα οποία όμως είχαν περιληφθεί στα έσοδα του προϋπολογισμού της τρέχουσας χρονιάς».
ΣΤΑ «ΒΥΣΙΝΙ» ΚΑΙ Ο ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ που δίνει ιδιαίτερη  βαρύτητα σε νέα παιδιά, ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Στοΐνοβιτς από τη γερμανική Νυρεμβέργη. Ο Θανάσης Στοΐνοβιτς είναι 17 χρονών (γεννηθείς το 2003), έχει ύψος 1,78, αγωνίζεται ως μέσος και οι συστάσεις για το ταλέντο του είναι πολύ καλές.
*Ο Στοΐνοβιτς, ο οποίος ανήκε στη γερμανική Νυρεμβέργη, είναι γιος του Σέρβου παλιού παίκτη του Άρη, Ζόραν Στοΐνοβιτς, που διαμένει μόνιμα στη χώρα μας.
*Συλλυπητήρια  ανακοίνωση εξέδωσε χθες και η ΠΑΕ ΑΕΛ, για τον θάνατο του πρώην διοικητικού  παράγοντα της ομάδας Πασχάλη Μιχαλόπουλου, η εξόδιος ακολουθία του οποίου θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λάρισας.
ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
ΦΙΛΑΘΛΩΝ Η SUPER LEAGUE
Την ερχόμενη Δευτέρα 03/08/2020 στις 11:00  θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League μέσω τηλεδιάσκεψης και τα θέματα ημερησίας διάταξης που θα συζητηθούν, έχουν ως ακολούθως:
1) Επικύρωση θέσεων 7 έως και 14 βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
2) Τηλεοπτικά ζητήματα.
3) Παρουσία φιλάθλων στους αγώνες Πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου – συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.
4) Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
5) Διάφορα.