Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος και ωραίος ο Ηρακλής Λάρισας

*ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗN ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕΖΟΝ *ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2020 20:00

Την προετοιμασία του για την καινούρια αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος πέρυσι είχε μια εξαιρετική παρουσία στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.


Οι «κυανόλευκοι» έχουν πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ τους και είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα, παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Σίγουρα αναμένεται πως θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα απ' ό,τι την περσινή σεζόν, όμως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη, πως με τη δουλειά, πολλά μπορεί να κερδίσει η ομάδα.
Στο τεχνικό τιμ ο προπονητής Χρήστος Χατζηλιάδης με τον συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και τους Πέτρο Καραναστάση, Κωνσταντίνο Λιάπη, γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτό το διάστημα μπορεί να «χτιστεί» η ομάδα, πάνω σε γερές βάσεις.
Η λαρισινή ομάδα έχει ολοκληρώσει δύο μεταγραφές, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, μόλις πάρει τα δελτία η διοίκηση, καθώς υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία.
Από κει και πέρα, για ακόμη μία χρονιά προωθήθηκαν από τις ακαδημίες της ομάδας αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές, καθώς φιλοσοφία της διοίκησης είναι να δίνονται ευκαιρίες σε παίκτες που έχουν ταλέντο και μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Ήρθαν: Λάζαρος Στοΐνοβιτς (μεσοεπιθετικός από ομάδα της Κομοτηνής) και Δημήτρης Χατζόπουλος (αμυντικό χαφ από τα Βούναινα).
Έφυγαν: Νεμπεγλέρας (προπονητής στον Φαλανιακό), Μανιώτης (ομάδα Κιάτου), Νάστας, Γιαννακόπουλος, Ντιντής (Φαλανιακός), Μουξιός (Μακρυχώρι).

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΛΙΔΙ
Γήπεδο ...στολίδι δείχνει η Νεάπολη, έδρα του Ηρακλή Λάρισας, καθώς είναι σημαντικές οι παρεμβάσεις που έχει κάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και γι΄αυτό η διοίκηση της ομάδας, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, που με ενέργειές του ολοκληρώθηκαν τα έργα που αλλάζουν την εικόνα του γηπέδου.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Λάμπρος Ιωακείμ (πρόεδρος): «Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ηρακλή Λάρισας και σε όλες τις ομάδες του νομού που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, να έχουν μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους τους παίκτες που είναι το κυρίαρχο και έπειτα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα λόγω του COVID-19.
Για μας η φετινή χρονιά θα είναι μία χρονιά δοκιμασίας για να δούμε αν μετά το «βάπτισμα του πυρός» το περσινό, η ομάδα έχει τη δυνατότητα και τη δυναμική να αντέξει και να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Είναι αλήθεια πως το ηλικιακό όριο της ομάδας έχει χαμηλώσει αρκετά και έχουν ανέβει πολλά παιδιά από την ακαδημία. Αυτό είναι μία πρόκληση για τον προπονητή και για τον Ηρακλή ολόκληρο. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να «παντρέψουμε» τους λίγους έμπειρους με τους πολλούς νέους και φιλόδοξους παίκτες που έχουμε.
Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα χαίρεται και ο κόσμος αλλά και θα δώσει στον Ηρακλή το δικαίωμα να χαίρεται γι’ αυτό που έχει δημιουργήσει μέσα από τις ακαδημίες, αλλά και μέσα από την ανδρική ομάδα».
Χρήστος Χατζηλιάδης (προπονητής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά εύχομαι σε όλους, υγεία σε αθλητές, φιλάθλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές και τα καλύτερα σε όλους που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση λόγω του COVID-19 και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θέλουμε να επιστρέψουμε στα επίπεδα που ήμασταν, γιατί το ποδόσφαιρο για εμάς είναι τρόπος ζωής. Φέτος, ο Ηρακλής θα συνεχίσει την περσινή χρονιά που είχε, όσον αφορά τον στόχο. Να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να φτιάξουμε μία αρεστή ομάδα στον κόσμο και πάνω απ' όλα σε εμάς και στους αντιπάλους. Σεμνά και ταπεινά θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να δουλέψουμε έτσι όπως πρέπει, να δουλέψουμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει και να κρατηθούμε όσο πιο νωρίς γίνεται στην κατηγορία. Να χρησιμοποιήσουμε όσα περισσότερα παιδιά της ακαδημίας στην ανδρική ομάδα που είναι και το όραμα του προέδρου μας Λάμπρου Ιωακείμ. Θέλουμε να έχουμε μία ισχυρή έδρα για να μας βοηθήσει να πετύχουμε και τους στόχους μας. Έχουμε ρίξει το μέσο όρο ηλικίας, κρατήσαμε τα παιδιά που θέλουν να μείνουν και να διακριθούν με την ομάδα. Δεν ξέρουμε τους ομίλους και τους αντιπάλους, αλλά πιστεύω ότι με σωστά βήματα θα πετύχουμε τους στόχους μας».