Με Ντουρμισάι η ΑΕΛ στα 3-5 Πηγάδια…

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΖΕΚ - ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΨΑΧΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2020 21:06

Το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ ολοκληρώνεται λίγο πριν η λαρισινή ομάδα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Και σ’ αυτό προστίθενται τρεις παίκτες. Οι δύο είναι γνώριμοι, ο Μούζεκ και ο Βινίσιους που ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου έκανε εισήγηση να παραμείνουν και αποδέχθηκαν παράλληλα και μείωση στα συμβόλαιά τους.
Ο τρίτος που θα προστεθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (μάλλον την Τετάρτη ) είναι ο Ντουρμισάι που αποτελούσε τον διακαή πόθο του προπονητή. Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού απελευθερώνει το Ντουρμισάι που θα ενταχθεί ως δανεικός στην ΑΕΛ από την ομάδα του Πειραιά.
Ο παίκτης πήρε ολιγοήμερη άδεια αφού μέχρι την περασμένη Τετάρτη έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.
Ο Ντουρμισάι γεννήθηκε στα Τίρανα στις 14 Νοεμβρίου 1996 και από 5 χρονών είναι στην Ελλάδα και... συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα χρώματα του Πανιωνίου που αρχικά τον έστειλε δανεικό σε Καλλιθέα και Λαμία, αλλά την περίοδο 2017-19 είχε σημαντική προσφορά στη Νεοσμυρνιώτικη ομάδα, καθώς έπαιξε 48 παιχνίδια και πέτυχε 10 γκολ. Τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, αλλά πήγε ως δανεικός σε ρουμανική ομάδα και στον Άρη (9 συμμετοχές).
Κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών Ελλάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη τον Μάρτιο του 2019 για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO 2020 με τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί με την U21 της Αλβανίας (8 συμμετοχές, 1 γκολ).

 

ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
Η ΑΕΛ για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού χαφ που θα αποκτηθεί μετά από εξονυχιστική εξέταση των προτάσεων που φθάνουν. Η μεταγραφή αυτή θα ολοκληρωθεί μετά την επιστροφή της ομάδας στις 19 Αυγούστου από την προετοιμασία.

 

ΔΕΙΠΝΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Χθες η ομάδα έκανε προπόνηση πρωί και απόγευμα, ενώ είχε προγραμματιστεί δείπνο προς το ποδοσφαιρικό τμήμα από τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass