Ανακοίνωσε Γ. Μάγγο ο Απόλλωνας Λάρισας

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων»

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2020 20:05

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε χθες επίσημα την πρόσληψη του Γιάννη Μάγγου στη θέση του προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση «με ένα νέο προπονητή θα ξεκινήσει η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την

προσπάθεια και την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική στη Super League 2. Ο Γιάννης Μάγγος, o 38χρονος (γεννημένος στις 26 Ιουλίου του 1982) τεχνικός από την Καρδίτσα θα είναι αυτός που θα αναλάβει τη λαρισινή ομάδα για την οποία γνωρίζει πολλά.
Ο Καρδιτσιώτης προπονητής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και έχει εργαστεί στις ακαδημίες της Α.Ε. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.
Τη διετία 2006-2008 ήταν γυμναστής στην Αναγέννηση Καρδίτσας και η πρώτη του θητεία στην ομάδα ολοκληρώθηκε με την άνοδο στη Β’ Εθνική στο μπαράζ της Ριζούπολης.
Ακολούθησαν συνεργασίες με τον Α.Ο. Τρίκαλα (άνοδος στη Γ’ Εθνική) και Πτολεμαΐδα (στη Γ’ Εθνική το 2009), ενώ τη σεζόν 2010-11 ήταν στη Βέροια.
Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Α.Ο.Κ. στη Δ’ Εθνική (2011-12).
Τον Ιούλιο του 2012 πήγε στην Α.Ε.Λ., ενώ τη σεζόν 2013-14 ήταν προπονητής στον Α.Ο. Καρδίτσας με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την επόμενη σεζόν ήρθε στον Απόλλωνα Λάρισας, όπου παρέμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους (2014-15, 2015-26).
Το 2016 αναλαμβάνει τον Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ακολουθεί το δεύτερο εξάμηνο στην Αναγέννηση Καρδίτσας στη Football League πριν καταλήξει από το 2017 έως και το τέλος του 2019 στον ΟΦ Ιεράπετρας, όπου επιτέλεσε σπουδαίο έργο.
Ο Γιάννης Μάγγος που τις επόμενες ημέρες θα γίνει κάτοχος και του UEFA Pro βρέθηκε την Κυριακή (09/08) στα γραφεία της λαρισινής εταιρείας όπου και τον παρουσίασε επίσημα ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου. Η «κυανόλευκη» οικογένεια καλωσορίζει τον Γιάννη που επιστρέφει στον πάγκο του Απόλλωνα και του εύχεται να υλοποιήσει - από κοινού με όλους μας - τους φετινούς μας, στόχους στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass