Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οριστικά στην Α’ ΕΠΣΛ η Αστραπή Ν. Πολιτείας

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2020 20:25

Σίγουρη είναι πλέον η συμμετοχή της Αστραπής Ν. Πολιτείας στο νέο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Καραμούτης. Αναλυτικά:


«Μετά την καταληκτική ημερομηνία της Παρασκευής 7/8/2020 ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Χρήστος Καραμούτης από τον υπάλληλο της ΕΠΣΛ κ. Αχιλλέα Σταυρίδη ότι είμαστε η τρίτη επιλαχούσα ομάδα που κερδίζουμε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας τη σεζόν 2020-2021 θα είναι στην Α’ ΕΠΣΛ. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την ήρεμη δύναμη της ομάδας μας προπονητή της ανδρικής και υπεύθυνο όλης της ακαδημίας κ. Γιώργο Καφφέ που μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έμπειρους και νέους, κατάφεραν με μεγάλη προσπάθεια, αλλά χωρίς άγχος πρωταθλητισμού να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που έπαιξε χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς να δεχθεί ούτε μια κόκκινη κάρτα στο ανδρικό της τμήμα, να εισπράξει θετικά σχόλια από το ποδοσφαιρικό κοινό τις Λάρισας.
Να είστε σίγουροι ότι μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σας παρέχουμε τα καλύτερα και πρώτα απ’ όλα να φτιάξουμε το όνειρο της συνοικίας μας την ανακατασκευή του γηπέδου μας. Επίσης στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμο και το δικό μας γυμναστήριο για όλους τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους. Μπράβο σας».