Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμβόλαιο πενταετίας για το Αλκαζάρ

Από σήμερα η ομάδα της ΑΕΛ στα 3-5 Πηγάδια - Εκτός αποστολής έμειναν Καρανίκας-Μάρκοβιτς

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2020 21:04

Αλκαζάρ πενταετίας για την ΑΕΛ καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η λαρισινή ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο για χρήση του γηπέδου για 5 χρόνια αντί αντιτίμου 50.000 ευρώ ετησίως και τα οποία θα συμψηφιστούν με τις εργασίες που θα γίνουν από τους «βυσσινί», ενώ υπάρχει όρος για καταβολή 2.000 ευρώ για τη χρήση προβολέων σε κάθε αγώνα, τα οποία θα δίνονται μετά από κάθε παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια η έδρα της ΑΕΛ έχει «κλειδώσει».
Στο μεταξύ σήμερα στις 10 το πρωί από τον χώρο του Αλκαζάρ η ομάδα της ΑΕΛ θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια που θα γίνει η προετοιμασία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Από την αποστολή αποκλείστηκαν ο Νίκος Καρανίκας που προπονείται μόνος του με εντολή της διοίκησης και ο Μάρκοβιτς που είναι τραυματίας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή και αυτοί είναι οι: Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Γκέργκελι Νάγκι, Στέφανος Σουλούκος, Μανώλης Μπέρτος, Ορέστης Γρηγορόπουλος, Αλέξης Μιχαήλ, Θεοχάρης Ηλιάδης, Νίκολα Ζίζιτς, Φιλίπ Στελιάνο, Ματέο Μούζεκ, Γιώργος Μαϊδανός, Χαρίλαος Φουρκιώτης, Αντνάν Σετσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Σπύρος Γλυνός, Θανάσης Στοϊνοβιτς, Αλέξανδρος Χαλάτσης, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Δημήτριος Λουφάκης, Δημήτρης Πινακάς, Γκάμπριελ Τόρζε, Νίλι Περντόμο, Νίκολα Τρούγιτς, Βινίσιους Σάντος Σίλβα, Γιώργος Δάκτυλας, Αποστόλης Κοτσιανούλης, Μάρκο Νούνιτς, Θανάσης Παπάζογλου, Γιώργος Ζαχαράκης.
Αύριο ή μεθαύριο αναμένεται να ενσωματωθεί και το τελευταίο απόκτημα, ο Φιορίν Ντουρμισάι.


ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Κατά τη διάρκεια της παραμονής στα 3-5 Πηγάδια η ΑΕΛ δεν θα δώσει κανένα φιλικό παιχνίδι. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα είναι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, το δεύτερο με αντίπαλο τα Τρίκαλα, την Τετάρτη (26/08) στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος», ακολουθεί με τον Άρη την Κυριακή (30/08), τη Νίκη Βόλου (02/09) και ο κύκλος των φιλικών αγώνων θα κλείσει στη Λαμία, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 στο ΔΑΚ Λαμίας.

 

ΔΕΙΠΝΟ
Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε μια προπόνηση, ενώ προχθές το βράδυ ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου παρέθεσε δείπνο σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Του Σωτ. Κέλλα