Προκρίθηκαν Σαχτάρ και Σεβίλλη

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2020 20:02

Η Βασιλεία έδειξε μία αξιοθαύμαστη σταθερότητα στο φετινό Europa League, όμως στον προημιτελικό του Final-8, βρήκε τον... μάστορά της από την πολύ πιο «γεμάτη» και ποιοτική Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία «καθάρισε» εύκολα με 4-1 τους Ελβετούς και προκρίθηκε

για τον ημιτελικό της 17ης Αυγούστου με την Ίντερ στην «Düsseldorf Arena».
Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Μοράις (2’), Τάισον (22’), Πάτρικ (75’), Ντοντό (88’), ενώ ο Φαν Βολσβίνγκελ μείωσε σε 4-1 στο 90’+2’.
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Λουίς Κάστρο): Πιάτοφ, Ντοντό, Κριβτσόβ, Μποντάρ, Ματβιγιένκο, Αντόνιο (85’ Μαϊκόν), Στεπανένκο, Μάρλος (72’ Σόλομον), Πάτρικ (78’ Κοβαλένκο), Τάισον (85’ Τετέ), Μοράες (85’ Φερνάντο).
ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Μαρσέλ Κόλερ): Νίκολιτς, Βίντμερ, Αλντερέτε, Φαν ντερ Βερφ (73’ Ραμίρες), Πετρέτα, Τσάκα (60’ λ. τρ. Μάρτσαντ), Κάμπο, Φράι, Στόκερ (73’ Φαν Φονσβίνκελ), Πουλούλου, Αρτούρ (73’ Αντεμί).
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ 88’
Το DΝΑ της Σεβίλλης είναι ξεκάθαρα «ποτισμένο» με το... νέκταρ του Europa League. Η πολυνίκης του θεσμού (με πέντε κατακτήσεις) ισπανική ομάδα, κατάφερε -έστω κι αν... ζορίστηκε πολύ- να αποκλείσει και τη Γουλβς με 1-0, χάρη σε μία καρφωτή κεφαλιά του Οκάμπος στο 88ο λεπτό και πήρε θέση σε ακόμη έναν ημιτελικό, αντιμετωπίζοντας πλέον το βράδυ της 16ης Αυγούστου τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Stadion Köln» της Κολωνίας.
Οι «λύκοι» ήταν η ομάδα που έφτασε πρώτη μία... ανάσα από το γκολ, όταν στο 11ο λεπτό ο Ντιέγο Κάρλος ανέτρεψε τον Τραορέ (που «χόρεψε» την ισπανική άμυνα) μέσα στην περιοχή. Ο Χιμένες ωστόσο, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε από τα έντεκα μέτρα, όπως έκανε στην προ ημερών ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Εκτέλεσε στην ίδια γωνία, όμως ο Μπόνο «διάβασε» καλά το χτύπημα του Μεξικανού, έπεσε σωστά και κράτησε το «μηδέν» για την εστία του.
ΓΟΥΛΒΣ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Νέβες, Μοουτίνιο, (71’ Νέτο), Βινάγκρε, Τραορέ (79’ Ζότα), Χιμένες.
ΣΕΒΙΛΛΗ (Τζουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Χορδάν (85’ Βάσκεθ), Σούσο (89’ Ελ Χανταντί), Οκάμπος, Εν Νεσιρί (85’ Ντε Γιόνγκ).
ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ 4ΑΔΑΣ
(16/8, Κολωνία) Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ
(17/8, Ντίσελντορφ) Μάντσεστερ Γ.-Σεβίλλη
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου στην Κολωνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass