Η ΑΕΛ παίρνει τον Αλέξανδρο Νικολιά

ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΩΣ Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΦΡΕΝΑΡΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2020 21:10

Νέα μεταγραφή προ των πυλών για την ΑΕΛ καθώς η λαρισινή ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε με τον Ολυμπιακό να πάρει για δύο χρόνια ως δανεικό τον μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά που οι Πειραιώτες απέκτησαν φέτος από τα Γιάννενα αντί του

ποσού των 300.000 ευρώ.

Ο Νικολιάς με καταγωγή από τους Ανδρονιάνους της Εύβοιας (γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1994 στην Κύμη), ο οποίος την τελευταία 5ετία αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννενα αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη λαρισινή ομάδα.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους Ανδρονιάνους, πριν πάει σε μικρή ηλικία (8 ετών) σε ακαδημία στην Αθήνα και από ‘κει στην ΑΕΚ, όπου έπαιξε και επαγγελματικά, δυστυχώς για τον ίδιο τη σεζόν που η αθηναϊκή ομάδα υποβιβάστηκε. Ο Χρήστος Κωστής που ήταν τεχνικός διευθυντής τότε τον πίστευε πολύ.
Tην περίοδο που έγινε επαγγελματίας στην ΑΕΚ πέρασε στο Πανεπιστήμιο. Μπορεί το όνειρό του να ήταν η Ιατρική (ο πατέρας του Νίκος είναι ιατρός και δεδομένα τον επηρέασε), αλλά πέρασε στο τμήμα Φαρμακευτικής, στην Πάτρα.
Την πρώτη φορά που έδωσε Πανελλήνιες πέρασε στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο. Έδωσε όμως ξανά εξετάσεις και πέρασε Φαρμακευτική. Και παρότι παίζει ποδόσφαιρο προσπαθεί να πάρει το πτυχίο του.
To μεγάλο ξεπέταγμα το έκανε στον Ολυμπιακό Βόλου όπου έπαιξε 51 παιχνίδια και πέτυχε 5 γκολ. Ενδιάμεσος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Κεραυνός Γλυφάδας ομάδα Β’ εθνικής, όπου έπαιξε 10 παιχνίδια και πέτυχε ένα τέρμα.
Από την περίοδο 2015-2016 έπαιξε στα Γιάννενα κάνοντας 71 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 3 τέρματα.
Ο παίκτης έχει ύψος 1.72 και σύμφωνα με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα βρίσκεται στη Λάρισα τις επόμενες μέρες.

Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΦΡΕΝΑΡΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ
Χθες αναμενόταν ο Φιορίν Ντουρμισάι στη Λάρισα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη λαρισινή ομάδα αλλά αυτό τελικά δεν έγινε... Ο λόγος είναι, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια ότι ο παίκτης έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κώστα Τσιμίκα και βρίσκεται στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πελάτη του στην πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass