Σενάριο για επιστροφή Ουάρντα!

*ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΦΗ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 21:42

Του Σωτ. Κέλλα
Σενάριο επιστροφής του Αμρ Ουάρντα στην ΑΕΛ προέκυψε χθες μετά από μήνυμα που έστειλε ο Αιγύπτιος παίκτης στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Κούγια, καθώς εξέφρασε την επιθυμία να παίξει πάλι δανεικός από τον ΠΑΟΚ ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο της

λαρισινής ομάδας να επικοινωνήσει με τον αντίστοιχο του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μήνυμά του ο Ουάρντα σημειώνει ότι ΠΑΟΚ και ΟΦΗ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πάει ως δανεικός στην κρητική ομάδα.
Ο παίκτης πέρυσι σε 22 αγώνες πέτυχε 6 γκολ και ήταν από τους κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην Ελλάδα μετράει 115 εμφανίσεις με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ.
Στην ΑΕΛ δεν εξετάζουν τόσο θετικά την περίπτωσή του, αφού ήταν δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά του πριν την έναρξη των πλέι οφ. Αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει…
ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του επαγγελματικού συμβολαίου της με τον Θανάση Παπάζογλου και αναφέρει χαρακτηριστικά «του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και πολλές επιτυχίες, καθώς και υγεία και ευτυχία στον ίδιο και στους αγαπημένους του».
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Αναβλήθηκε η χθεσινή εκδίκαση της προσφυγής κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ του Νίκου Καρανίκα για να μείνει ελεύθερος. Νέα δικάσιμος ορίσθηκε στις 2 Οκτωβρίου.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Από σήμερα το απόγευμα επέστρεψαν ουσιαστικά οι παίκτες της ΑΕΛ σε προπονητικούς ρυθμούς με στόχο να δείξουν καλύτερη εικόνα στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει φιλικός αγώνας στην Καλαμπάκα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass