Φιλική νίκη του ΠΟΕ

ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 20:44

Νίκη με 2-1 επί του Κεραυνού Δρυμού (ομάδα Α1 ΕΠΣΛ) πέτυχε χθες στο γήπεδο Ελασσόνας ο ΠΟΕ σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα, καθώς οι δύο ομάδες διατηρούν άριστες σχέσεις. Ο τεχνικός του ΠΟΕ, Ζήσης Ζιάγκας,

χρησιμοποίησε πολλούς «μικρούς» ποδοσφαιριστές και έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Δρυμού, Κώστας Καζάκης, θέλησε να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του που βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας. Τα γκολ του ΠΟΕ πέτυχαν ο Χατζηβασίλης στο 14’, με όμορφο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ο Παναγιώτου στο 31’ με ωραίο διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση.
ΠΟΕ (Ζ. Ζιάγκας): Παπαϊωάννου, Καραμούλας, Γκαντούνας, Σουγλής, Νταμπώσης, Μπούσιας, Μουστάκας, Καλαϊτζίδης, Παναγιώτου, Ζηρδέλης, Χατζηβασίλης (Βαρσαμής, Μπαρλαγιάννης, Αθανασούλης, Κουκούλης, Κουρδής).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ (Κ. Καζάκης): Αθανασόπουλος, Δαχλύθρας, Ζιώγας, Κοντολάρι, Καραγκιόζης, Κόγιος, Ζαγκλιαβός, Καρακώστας, Τζιώλας, Γκόγκουρας, Λαγιόκαπας (Ρούσι, Κουτσοθεοδώρου, Γκαντούνας Γ., Γκαντούνας Ν., Γκαντούνας Στ., Πάκας, Παναγιώτου, Καλόγηρος, Κατής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass