Rotation, νίκη και «αποκάλυψη» ο Μαχαίρας

*Η ΑΕΚ κέρδισε τη Λαμία με σκορ 3-0 *Πρώτη απώλεια για τον Αρη, 2-2 με τα Γιάννινα

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2020 19:00

Το εκτεταμένο rotation που επιχείρησε ο Μάσιμο Καρέρα, συνοδεύτηκε με νίκη για την ΑΕΚ που επικράτησε 3-0 της Λαμίας στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Λιβάι Γκαρσία (14’), ο Νέναντ Κρίστιτσιτς (65’) και ο Μπράιτ Ενομπακάρε (85’) πέτυχαν τα γκολ μιας άνετης νίκης για την Ένωση, με «αποκάλυψη» του αγώνα τον 20χρονο Θεοδόση Μαχαίρα.
Στο 51’ με εξαιρετική ατομική ενέργεια ο Μαχαίρας έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Ανσαριφάρντ, όμως ο Ιρανός έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Μαχαίρας πήρε την κεφαλιά από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα βρήκε ξανά στο δοκάρι!
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Σβάρνας - Σαραμαντάς
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (53’ λ.τρ. Βασιλαντωνόπουλος), Σβάρνας, Χνιντ, Λόπες, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας (75’ Αλμπάνης), Γκαρσία (46’ Λιβάγια), Μάνταλος (61’ Σιμόες), Ανσαριφάρντ (76’ Ενομπακάρε).
ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Προβυδάκης, Σκόνδρας (77’ Μπιανκόνι), Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Νιάσε (60’ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Χατζηστραβός (57’ Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς, Καραμάνος (76’ Βιγιάλμπα).

ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
«Εφτάψυχος» ο Ατρόμητος, κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ και ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες να ισοφαρίσει σε 2-2 και να αποδράσει από το «Θ. Βαρδινογιάννης» με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Μανούσο (σ.σ. αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, αλλά το VAR χάρισε το προβάδισμα στον Ατρόμητο).
Όμως ο ΟΦΗ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαρδινέρο (49’, 56’) πέτυχε την ανατροπή και έδειχνε να κρατά την τύχη στα χέρια του... Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα, αμέσως μετά την αποβολή του Μουνίθ (κλώτσησε τον Νέιρα), οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με τον Γούτα (90+3’).
Ο ΟΦΗ είχε και ένα δοκάρι με το Ναμπί στο 40’.
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Μεγιάδο, Βούρος, Ουές - Τομάσεβιτς, Ραμπέγιο, Γκάλο, Μουνίθ, Ρισβάνης
Κόκκινη: Μουνίθ
ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (90+4’ Γιάννου), Μεγιάδο, Στάικος (79’ Μίγγος), Νέιρα, Ναμπί (87’ Στάρτζεον), Σαρδινέρο (78’ Γκαργκαλατζίδης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Στρούγγης (46’ Ρισβάνης), Γούτας, Τομάσεβιτς (42’ Νάτσος), Κιβρακίδης, Χαρίσης (65’ Μουνίθ), Σάλομον, Ραμπέγιο (79’ Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46’ Ούμπιδες), Μανούσος.

ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα. Άκρως αποτελεσματικός ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στο πρώτο ημίχρονο, έσωσαν τον βαθμό οι Θεσσαλονικείς στην επανάληψη, στο ντεμπούτο του Απόστολου Μάντζιου στον πάγκο τους.
Ο μεν Άρης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3x3, ο δε ΠΑΣ κατάφερε στο πρώτο του επίσημο ματς έπειτα από έξι μήνες – και πρώτο στη φετινή Super League – να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από το «Κλεάνθης Βικελίδης»!
Τα γκολ: (48’ Φετφατζίδης, 67’ Ματίγια - 15’ Νάουμετς, 22’ Παντελάκης)
Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Φετφατζίδης, Τζέγκο, Ρόουζ, Μαντσίνι – Κάστρο, Καρτάλης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν.
ΑΡΗΣ (Απόστολος Μάντζιος): Κουέστα, Ρόουζ, Ντάτκοβιτς (46’ Τζέγκο), Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα (65’ Μαντσίνι), Ματίγια, Γκάμα, Μπερτόγλιο (77’ Μάνος), Φετφατζίδης, Λόπεθ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Νάουμετς (46’ Κάστρο), Σιόντης, Παμλίδης (86’ Λιάσος), Καρτάλης (63’ Ντομίνγκεθ), Κριζμάν, Λέο (56’ Λώλης).

«ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ» ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις του στη Super League, πανηγύρισε στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Ελ Αραμπί να ανοίγει το σκορ στο 48’ και τον Καφού να «σφραγίζει» το «τρίποντο» στο 86’. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μία καλή... προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους», ενόψει της ρεβάνς με την Ομόνοια (29/9) για τα πλέι οφ του Champions League.
Στο 59’, οι φιλοξενούμενοι ξέσπασαν προσωρινά σε πανηγυρισμούς μετά από γκολ του Ματσόλα, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Σισέ - Ματσόλα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Σισέ, Μπρούνο, Χολέμπας, Εμβιλά (77’ Καφού), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (77’ Ραφίνια), Μασούρας (65’ Μπουχαλάκης), Κάιπερς (46’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (70’ Χασάν).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος (78’ Ταχάρ), Βάντερσον (65’ Μεντίνα), Τσιγγάρας (65’ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Μάζουρεκ, Ντίας (72’ Μεντόσα), Ματσόλα (78’ Βέργος).

 

Η SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 3ης αγωνιστικής της Super League:
*ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ    0-0
*Ολυμπιακός - Παναιτωλικός    2-0
(48’ Ελ Αραμπί, 86’ Καφού)
*Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα    2-2
(48’ Φετφατζίδης, 67’ Ματίγια - 15’ Νάουμετς, 22’ Παντελάκης)
*ΟΦΗ - Ατρόμητος    2-2
(49’, 56’ Σαρδινέρο - 45+5’ Μανούσος, 90+3’ Γούτος)
*ΑΕΚ - Λαμία    3-0
(14’ Γκαρσία, 65’ Κρίστιτσιτς, 85’ Ενομπακαρέ)
ΣΗΜΕΡΑ
19:30 ΑΕΛ- Παναθηναϊκός
Δεν έχει οριστεί Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων ΣμύρνηςΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1. Άρης    6-3    7
2. Ολυμπιακός**    5-0    6
3. ΑΕΚ**    5-0    6
4. ΠΑΟΚ    2-1    5
5. ΟΦΗ    5-4    5
6. Βόλος    2-1    4
7. Αστέρας Τρ.**    1-3    3
8. Ατρόμητος    3-5    2
9. Παναιτωλικός    1-5    1
10. ΠΑΣ Γιάννινα*    2-2    1
11. ΑΕΛ*    0-1    0
12. Παναθηναϊκός*    0-1    0
13. Λαμία    2-8    0
14. Απόλλων Σμύρνης    0-0    0
*Έχουν από 1 αγώνα
** Έχουν από 2 αγώνες
***Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει δώσει ακόμη παιχνίδιΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ
Ατρόμητος - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός - Άρης
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
Λαμία - Βόλος

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
3 ΓΚΟΛ: Σαρδινέρο (ΟΦΗ)
2 ΓΚΟΛ: Μπρούνο Γκάμα (Άρης) Ρόμανιτς (Λαμία), Μασούρας (Ολυμπιακός)
1 ΓΚΟΛ: Γκαρσία, Κρίστιτσιτς, Ενομπακαρέ, Λιβάγια, Μάνταλος (ΑΕΚ), Λόπεθ, Ματίγια, Μπερτόλιο, Φετφατζίδης (Άρης), Ριέρα (Αστέρας Τρίπολης), Μανούσος, Γούτος (Ατρόμητος) Δουβίκας, Μπαριέντος (Βόλος), Ελ Αραμπί, Καφού, Φορτούνης (Ολυμπιακός), Νέιρα (ΟΦΗ), Μάζουρεκ (Πανιατωλικός), Τζόλης, Αντρ. Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Νάουμετς, Παντελάκης (ΠΑΣ Γιάννινα)
ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Βύντρα (Λαμία), Μιχάι (ΠΑΟΚ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass