Φιλική νίκη πέτυχαν τα Μετέωρα

*Κέρδισαν στον Παλαμά τον Ατρόμητο 1-0

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2020 20:40

Χρήσιμα συμπεράσματα παρά τη ...φιλική ήττα από τα Μετέωρα με 1-0, έβγαλε ο προπονητής του Ατρόμητου Παλαμά. Το τελικό αποτέλεσμα σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας μικρή σημασία έχει, καθώς ο Τάκης Παραφέστας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει

πρόσωπα και τακτικές.
Η ομάδα του Παλαμά παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στο Α’ ημίχρονο η εικόνα δεν ήταν ικανοποιητική και ως ένα βαθμό προβλημάτισε, ενώ στο Β’ ημίχρονο και παρά τις πολλές αλλαγές ο Ατρόμητος βελτιώθηκε αισθητά, έχασε ευκαιρίες και κάλλιστα το τελικό σκορ μπορούσε να είναι διαφορετικό.
Στο πρώτο ημίχρονο τα Μετέωρα φάνηκαν πιο έτοιμα, ενώ ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να βρει τα πατήματά του με το σκορ να παραμένει στο 0-0.
Η ομάδα του γειτονικού νομού κατάφερε να προηγηθεί στο 55’ με κεφαλιά-ψαράκι του Αλμπάνη, μετά από σέντρα του Γεωργάκη, ενώ ο Τάκης Παραφέστας ήδη προχωρούσε σε αλλαγές. Παρά τις πολλές αλλαγές ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει ρυθμό και θα μπορούσε να ισοφαρίσει με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Α. Ζάγκου που κατέληξε στο δοκάρι!
Λίγο αργότερα Πατσιούρας ξεμαρκαρίστηκε όμορφα στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά το στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Η τελευταία καλή φάση πάντως ήταν για τα Μετέωρα όταν ο Γκαντής απέκρουσε σουτ εντυπωσιακά στο «Γ» της εστίας του.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Τάκης Παραφέστας): Γκαντής, Καραμπίνας (Κατσιγιάννης Σωτ.), Μετούσι (Μάνικος), Οικονόμου (Κατράνας), Λιάπης (Πάτρας), Μπασιάκας (Παπαδημητρίου), Κοντοβάς (Βαγγελάκος), Ζιάγκος Π. (Πατσιούρας), Ζιάγκος Α. (Καρβούνης), Κοκκινος Σ. (Γραβάνης), Κόκκινος Α. (Κατσιγιάννης Τ.).
ΜΕΤΕΩΡΑ (Νίκος Μανούρας): Ντάσκας, Τσιγαρίδας, Μαλάκος, Μερτσιώτης, Ρόμπος, Ψύρρας Αλ., Παπαευθυμίου Π., Πολυζόπουλος, Γεωργάκης, Τεντολούρης, Αλμπάνης.
Έπαιξαν και οι: Γκόβαρης, Γκουλιώνης, Ψαρράς, Τσιάμης, Παπαγεωργίου.
*Επόμενο φιλικό για τα Μετέωρα είναι στις 3/10 με ΑΕ Καρίτσα στην Καλαμπάκα, εάν δεν υπάρξει απαγόρευση διεξαγωγής, της φιλικής αναμέτρησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass