ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Θα ήταν άδικο να χάσουμε

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2020 21:01

Σαφώς ικανοποιημένος μετά τον αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου, τόνισε τα εξής:

«Όταν ισοφαρίζεις το ματς και δείχνεις διάθεση δεν γίνεται να μην είσαι ικανοποιημένος. Κατέθεσαν την ψυχή τους όλοι οι παίκτες. Πιέσαμε ψηλά όλοι. Αισιοδοξώ για το μέλλον. Είδαμε πως οι Χουανκάρ και Καρλίτος αριστερά είχαν αδυναμίες και λειτουργήσαμε ανάλογα».
-Για τον λόγο που ξέσπασε σε πανηγυρισμούς:
«Ήταν ένα ξέσπασμα γιατί θα ήταν άδικο να χάναμε το παιχνίδι στην επιστροφή της ομάδας στο Αλκαζάρ».

 

ΝΤΑΝΙ ΠΟΓΙΑΤΟΣ:
Πρέπει να ξυπνήσουμε

Σε αντίθεση με τον κ. Γρηγορίου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντάνι Πογιάτος, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε στο τέλος η ομάδα του.
Λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο κ. Πογιάτος σε δηλώσεις του ανέφερε πως «το παιχνίδι το ελέγχαμε, περισσότερο ή λιγότερο. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε παραγωγή στην επίθεση. Ήμασταν άνετοι και ξεχάσαμε να δημιουργήσουμε στην επίθεση. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα. Όταν δεν έχεις την μπάλα, τότε δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι».
* Σε ερώτηση για το αν το νέο αρνητικό αποτέλεσμα προσθέτει πίεση στους «πράσινους», απάντησε: «Όχι, όχι. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να ξυπνήσουμε. Πρέπει να φτιάξουμε τα λάθη που κάναμε το συντομότερο δυνατό και να βρούμε τον δρόμο μας, προκειμένου να πετύχουμε νίκες».
Τέλος, αναφορικά με την αλλαγή του Χουάνκαρ στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης και τον λόγο για τον οποίο δεν έβαλε κάποιο καθαρό αριστερό μπακ είπε πως «μας είπε ότι πονούσε. Όταν σκεφτήκαμε την αλλαγή, ένιωσα ότι ο Αχιλλέας (Πούγγουρας) είναι ο καταλληλότερος για να τους σταματήσει, γι’ αυτό τον έβαλα. Αποτύχαμε όχι εξαιτίας του Αχιλλέα, αλλά επειδή στο τέλος δεν κινηθήκαμε σωστά, γυρνώντας στην άμυνα».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ:
Η ομάδα έγινε οικογένεια

Πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς στο στάδιο Αλκαζάρ έγινε ο 19χρονος Δημήτρης Πινακάς, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ΑΕΛ.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής των «βυσσινί», σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τόνισε τα εξής:
«Ο προπονητής μου είπε να μπω μέσα, να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα να σκοράρει και να πάρουμε κάτι θετικό σήμερα. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ο προπονητής μας είπε να μπούμε και να τα δώσουμε όλα και πιστεύω επέφερε καρπούς αυτό. Η ομάδα έχει γίνει μία οικογένεια, όλοι είμαστε δεμένοι. Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Θέλουμε και τον κόσμο να επιστρέψει, να είναι κοντά μας, γιατί η ΑΕΛ έχει όπως γνωρίζουμε όλοι πολύ δυνατό κόσμο και τους θέλουμε κοντά μας σε κάθε αγώνα. Άσχετα που δεν μπορούν να είναι μέσα, τουλάχιστον απέξω να μας υποστηρίζουν».

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass