Δοκιμές ποδοσφαιριστών στους Γόννους

*ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΝΛ *ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (16:00)

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2020 20:02

Πραγματοποιήθηκε προχθές στους Γόννους το κλιμάκιο των Μικτών για τους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2006-2007 από τα σωματεία της Α' DE-TOX και της Β' κατηγορίας.


Περισσότεροι από 50 ποδοσφαιριστές παρευρέθηκαν και δοκιμάστηκαν από τον προπονητή των Μικτών κ. Δημ. Τσέτσιλα, στο πλαίσιο της αξιολόγησης για τη στελέχωση της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.
Παρόντες από την Τεχνική Επιτροπή ήταν οι κ.κ. Τσακίρης Π. και Μερτζανίδης Κ., ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του τοπικού σωματείου « Όλυμπος Γόννων» κ. Καραναστάσης Α.
Για την αποδοτικότερη αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών ο προπονητής των μικτών είχε στο πλευρό του και τον γυμναστή-αξιολογημένο Β. διαιτητή κ. Μίχο Δ.
*Σήμερα θα πραγματοποιηθεί το επόμενο κλιμάκιο, όπου θα λάβει χώρα στο Καλοχώρι. Καλούνται στις 16.00 να παρευρίσκονται οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2006-2007 των σωματείων της Α1 κατηγορίας και οι ακαδημίες (Super League2, Γ’ εθνική και τοπικές) εκτός αυτών της Ελασσόνας και των Φαρσάλων.
*Υπενθυμίζεται πως πριν την έναρξη της προπόνησης θα ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τη ΓΓΑ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν με μάσκα και στην είσοδο της εγκατάστασης θα καταγραφούν με θερμομέτρηση. Επιπλέον πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά την ατομική τους κάρτα υγείας και να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούνται οι προπονητές των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να επικοινωνήσουν με τον κ. Τσέτσιλα στο 6932-618917.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass