Απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του

*Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ *ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2020 21:10

Σαφώς ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την καλή εικόνα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του.

Μοίρασε πολλά συγχαρητήρια, τονίζοντας πως «μπορούμε να πάμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος» και ζήτησε να υπάρχει η ίδια σοβαρότητα στους αγώνες που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα της Super League 1.
Το γκολ της ισοφάρισης (1-1) που πέτυχε στο 87’ ο 19χρονος Δημήτρης Πινακάς, έδωσε τον πρώτο φετινό βαθμό στους «βυσσινί», που πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα, την ερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου.
Στην προχθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, βοήθησαν σημαντικά οι αλλαγές, καθώς εκτός από τον Πινακά (σ.σ. ξεκίνησε σε ηλικία 7 ετών από τους Ατρομήτους/Θύελλα του Θοδωρή Βουτυρίτσα και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην ερασιτεχνική ΑΕΛ και στα τμήματα υποδομής των «βυσσινί»), πάλεψαν φιλότιμα και οι Πλατέλλας, Γρηγορόπουλος, Μούζεκ και Αλί Γκαζάλ , που ενδέχεται μετά τον τραυματισμό του Αλέξη Μιχαήλ να είναι μαζί με τον Ηλιάδη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Ο ΜΙΧΑΗΛ
Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 77’ λόγω τραυματισμού από τον Μούζεκ και υπολογίζεται να επανέλθει σε 4 ή 6 εβδομάδες περίπου.
Όσον αφορά τον Νίκολα Ζίζιτς, συνεχίζει το στάδιο της αποθεραπείας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επανέλθει μάλλον το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝA ΣΜΥΡΝΗΣ
Τις ημερομηνίες και τις ώρες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γνωστοποίησε η Super League 1. Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 στις 18:15 ορίστηκε η αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
19:30 Παναιτωλικός - Αστ. Τρίπολης

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
16:00 Παναθηναϊκός - Άρης
18:15 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
18:15 Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
21:45 Ατρόμητος - ΑΕΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
19:30 Λαμία - Βόλος

Του Χρ. Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass