Ο Μπακαρός προπονητής τερματοφυλάκων στον Α.Ο.Τ.

*ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2020 21:42

Προπονητής τερματοφυλάκων και συνεργάτης στο τεχνικό επιτελείο των Τρικάλων του Αποστόλη Χαραλαμπίδη, είναι από χθες το πρωί ο Μπάμπης Μπακαρός.


Ο Λαρισαίος παλαίμαχος πορτιέρο του Απόλλωνα Λάρισας έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους τερματοφύλακες χθες το πρωί και θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Παγανιά. Στην ανακοίνωση του Α.Ο. Τρίκαλα, αναφέρονται τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Μπάμπη Μπακαρό, ο οποίος έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας».
*Πέρυσι ο Μπακαρός ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στον Α.Ο. Σελλάνων με προπονητή τον επίσης Λαρισαίο Γιάννη Μπουρνάκα και φέτος αρχικά είχε πάει στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά με την αποχώρηση του Περικλή Αμανατίδη και ο ίδιος δε συνέχισε στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου.
Σημειώνεται πως ο Μπακαρός θα βρεθεί αντίπαλος της πρώην αγαπημένης του ομάδας, του Απόλλωνα, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass