Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2020 20:00

Αναβλήθηκε το ματς Ηρακλής Λάρ.-Μακεδονικός Φ.

Η Υποεπιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αφού έλαβε υπόψη της τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού που επιβλήθηκαν στην Κοζάνη και την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την επιβολή «lockdown» στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Μακεδονικό Φούφα που ήταν προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή.

Ο αγώνας αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας.

 

Πήρε πιστοποιητικό ο Χαρίλαος Τρικούπης

Τακτοποιήθηκε η μία εκκρεμότητα που υπήρχε για την έναρξη της Basket League, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ Χαρίλαος Τρικούπης, επιτρέποντας στην ομάδα του Μεσολογγίου να αγωνιστεί κανονικά στην Α1 κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Βεβαίως, η μεγάλη εκκρεμότητα παραμένει και αφορά τον Ιωνικό, που δεν πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, οδηγώντας τον ΕΣΑΚΕ στην απόφαση να αναβάλλει την έναρξη του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

 

Τρία κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα του Λαυρίου

Τρία κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύθηκαν στο Λαύριο. Η ομάδα της Α1 μπάσκετ των ανδρών ανακοίνωσε χθες ότι διενεργεί τακτικά ελέγχους και πως στον τελευταίο «από τα 28 τεστ που διενεργήθηκαν, παρουσιάστηκαν 3 θετικά». Η ανακοίνωση προσθέτει ότι πρόκειται για δύο ασυμπτωματικά περιστατικά και ένα με θετική συμπτωματολογία και πως θα τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.