Ιστορική νίκη για τη Λάρισα Futsal

*Χθες στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας και πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2020 20:00

Το Futsal (ποδόσφαιρο σάλας) μπήκε για τα καλά και στην ποδοσφαιρική ζωή της Λάρισας, καθώς διαθέτει επίσημο εκπρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο οποίος χθες πανηγύρισε μία ιστορικών διαστάσεων νίκη.

Συγκεκριμένα η Λάρισα Futsal ξεκίνησε χθες με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας κερδίζοντας στο κλειστό του Αγ. Θωμά τον Αδέσποτο Αθηνών 4-2. Μία νίκη που χάρισε στη λαρισινή ομάδα την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη Καλλιθέα (και αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγ. Θωμά).
Σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι η Λάρισα Futsal ξεκίνησε αναγνωριστικά στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας ωστόσο κλασικές ευκαιρίες. Στην επανάληψη η ομάδα της Λάρισας κινήθηκε πιο επιθετικά και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αρχικά ο Πλιάγκας άνοιξε το σκορ, στη συνέχεια ο Σγούραλης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ ακολούθως ο Σχοινάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με τα δύο τέρματα του Σκιάνη, ωστόσο ο Σγούραλης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 χαρίζοντας την πρώτη νίκη στη Λάρισα Futsal στην παρθενική της εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση.
ΛΑΡΙΣΑ FUTSAL (Β. Παπακωνσταντίνου): Κολονιώτης, Σαμπάνης, Σαΐτης, Σγούραλης, Πουρουτίδης (Νεράτζης, Περδικούλης, Λουκανίκας, Χονδροδήμος, Πλιάγκας, Σχοινάς).
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Α. Γιολδάσης): Ράμμος, Τανταρούδας, Πριονιστής, Μανωλαράκης, Αναγνώπουλος (Καλλιγάς, Κύρκος, Σκιάνης, Γραμμένος, Διαμαντόπουλος, Καρτσακλής, Καραούστας, Ηλιάκης, Γεωργίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass