Και τώρα ο Βόλος για την ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» έχουν δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο - Εναν μήνα εκτός λόγω θλάσης ο Αλί Γκαζάλ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2020 21:08

Χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα κύλησε το Σαββατοκύριακο για την ΑΕΛ, καθώς ματαιώθηκε ο αγώνας με τον Άρη που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ, λόγω κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Από σήμερα οι «βυσσινί» επικεντρώνουν το ενδιαφέρον στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο, ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την ισοπαλία που κατέκτησε στις καθυστερήσεις, ισοφαρίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε 1-1.
Η ΑΕΛ για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα από τους γείτονες, χρειάζεται να καταβάλλει υπερπροσπάθεια και να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, απ’ αυτό έδειξε ειδικά στον τελευταίο της αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Από αγωνιστικής πλευράς, μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις, με το μυαλό στον Βόλο.
Τα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο εντοπίζονται στους τραυματίες Μιχαήλ και Αλί Γκαζάλ, με τον δεύτερο να επανέρχεται μετά από έναν μήνα περίπου λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Όσον αφορά τους Ζίζιτς και Ντουρμισάι, συνεχώς ανεβάζουν στροφές με το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν και αν όλα πάνε καλά μπορεί αύριο ή την Τετάρτη, εφόσον δοθεί το «οκέι» από το ιατρικό τιμ, να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς και να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου.

 

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Εν τω μεταξύ, χθες βρέθηκε στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο πρώην διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού, ο 28χρονος Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και φήμες όπου δεν επιβεβαιώθηκαν έκαναν λόγο πως συζήτησε με την ΠΑΕ ΑΕΛ, για το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τον Σβορώνο Πιερίας, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικός μέσος για το Αμβούργο, ενώ έχει παίξει στη Σάλκε και στην Μπάγερν Λεβερκούζεν.

 

ΗΤΤΑ ΤΗΣ Κ-17
Η ομάδα της ΑΕΛ Κ-17 ηττήθηκε εντός έδρας από την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, του Β’ ομίλου, στο δημοτικό γήπεδο Αμπελώνα Λάρισας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass