Ελπίδες να παίξει ο Ντουρμισάι στον Βόλο

*ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 21:15

Τα προβλήματα για τον τεχνικό της ΑΕΛ Μιχάλη Γρηγορίου αρχίζουν σιγά-σιγά να μειώνονται και πλέον θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις στους αγώνες που ακολουθούν, για το πρωτάθλημα της Super League 1.


Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, ο κόουτς των «βυσσινί» είδε με ικανοποίηση να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα ο Ντουρμισάι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επανέλθει στον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Επίσης και ο Ζίζιτς επανήλθε κανονικά, ενώ ο Μιχαήλ έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να είναι διαθέσιμος στο σαββατιάτικο ματς.
Και ο Νούνιτς σιγά-σιγά ανεβάζει στροφές, ενώ αυτός που θα απουσιάσει από το θεσσαλικό ντέρμπι είναι ο τραυματίας Αλί Γκαζάλ.
Όσον αφορά τώρα στην ενδεκάδα, σήμερα στην προπόνηση που θα γίνει στα Δένδρα, καθώς στο Αλκαζάρ έγινε επανασπορά του χλοοτάπητα, ο κ. Γρηγορίου θα έχει μετά την ολοκλήρωσή της μια εικόνα για το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Βόλος, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση και είχε πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ της, μεταξύ αυτών και τον Ουάρντα.

ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Κατά τα άλλα, η ΑΕΛ καλείται να δώσει τρία δύσκολα παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα και να έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, ευελπιστώντας πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.
Αρχής γενομένης από τα σαββατιάτικο ματς στον Βόλο, ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και με τη Λαμία εντός έδρας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πως οι παίκτες για να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, χρειάζεται να κάνουν και προσωπικές θυσίες, ώστε να κατακτήσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και η ομάδα να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass