Κανονικά η πρεμιέρα της Super League 2

*ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΟΛΗ *ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ (15:00)

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2020 21:05

Κανονικά όπως όλα δείχνουν θα γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, εκτός αν ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ανακοινώσει σήμερα στο πρωινό διάγγελμά του, αναστολή του πρωταθλήματος.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες επιστολή εστάλη από τη διοργανώτρια προς τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία γίνεται ξεκάθαρο ότι στη Super League 2 ακολουθείται κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με εκείνο της Super League 1.


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα στις ομάδες της SL2 δεν έχει υπάρξει κανένα κρούσμα κορονοϊού (αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα).
Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι η διοργανώτρια έχει προγραμματίσει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου να γίνονται εβδομαδιαία τεστ, τα οποία θα πραγματοποιούνται 72 ώρες πριν τα παιχνίδια.
Το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 8 Νοεμβρίου, όπου ο Απόλλων Λάρισας θα αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη Ξάνθη, στο AEL FC ARENA.
Εν τω μεταξύ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, και το αυριανό φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στον γειτονικό Βόλο με τη Νίκη, θα γίνει τελικά στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Βόλου και θα αρχίσει στις 15:00.
Ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος αναμένεται να παρατάξει στην αυριανή αναμέτρηση αρχικά στην ενδεκάδα παίκτες που προορίζει για να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας του πρωταθλήματος, ενώ θα χρησιμοποιήσει και παίκτες που θα είναι στην αποστολή, οι οποίοι και δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια.
Χθες η πρωινή προπόνηση του Απόλλωνα πραγματοποιήθηκε στα Δένδρα και τηρήθηκαν οι κανόνες που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο (χρήση μάσκας, θερμομέτρηση).
Σήμερα επίσης θα γίνει πρωινή προπόνηση και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για το φιλικό, στον γειτονικό Βόλο.

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Εν τω μεταξύ, αναστέλλονται τα πρωταθλήματα της Football League αλλά και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου στον 3ο όμιλο υπάρχει λαρισινό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή των ομάδων του Αετού Μακρυχωρίου, του Ηρακλή Λάρισας, του Οικονόμου Τσαριτσάνης και του Π.Ο.Ελασσόνας.
Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι αναβλήθηκαν οι αγώνες γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο σε τρεις ομίλους του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η εν λόγω απόφαση έχει να κάνει με τα τοπικά lockdown στη χώρα λόγω κορονοϊού.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Την αναβολή των προγραμματισμένων για αύριο Κυριακή 1/11/2020 αγώνων του 1ου, 2ου και 3ου ομίλου του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της διοργάνωσης.
Η απόφαση ελήφθη δεδομένων των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του COVID-19 στις περιοχές όπου εδρεύουν οι ομάδες που αγωνίζονται στους συγκεκριμένους ομίλους».
*Η διοργανώτρια ανακοίνωσε την αναβολή της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς εκκρεμεί η έκδοση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της προσφυγής της Νίκης Βόλου.
Η σχετική ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι η 1η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Football League 2020-2021, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου 2020, αναβάλλεται λόγω του ότι εκκρεμεί η έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass