Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλικό 14ο...

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (15:00) - ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2020 14:42

Με προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στο γήπεδο Κουλουρίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας, ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2, η πρεμιέρα του οποίου είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής Γιάννης Μάγγος, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική και είδε τους παίκτες του να εκτελούν με διάθεση το πρόγραμμα, δείχνοντας πως είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα.
Σήμερα, οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το 14ο φιλικό τους παιχνίδι, στο γήπεδο της Νεάπολης του Βόλου, κόντρα στη φιλόδοξη φέτος Νίκη (15:00).
Ουσιαστικά θα είναι μία πρόβα τζενεράλε για τη λαρισινή ομάδα πριν την αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Ξάνθη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και ο τεχνικός κ. Μάγγος, θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, επέλεξε την αποστολή για το 14ο φιλικό -πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και σε αυτή μετέχουν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Πρίφτης (Τ), Γλύκος (Τ), Τζοβάρας, Καρίκι, Χατζητερζόγλου, Γκόλιας, Λουκάς, Μπούσης, Σκούπρας, Χατζής, Μπάλλας, Καμπέρης, Μπάμπης, Λίταινας, Νύκταρης, Παυλής, Νούσιος, Μπαστιάνος, Τασιούλης, Γκουντρουμπής και Μάρτινς.
Όσοι είναι εκτός αποστολής θα κάνουν κανονικά προπόνηση με τον γυμναστή της ομάδας κ. Ανδρέα Τσιρβούλη, ενώ ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν ο Βαγγέλης Μόρας με τον Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος συνεχώς ανεβάζει στροφές.
*Σημειώνεται πως οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες για δεύτερη φορά σε αυτήν τη χρονική περίοδο, καθώς είχαν αναμετρηθεί και στις 26 Σεπτεμβρίου σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου ο Απόλλωνας κέρδισε με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μάρτινς.
* Η Νίκη Βόλου κόντρα στη λαρισινή ομάδα των Γλύκου και Τζοβάρα, θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Μπαλάφα, Αργύρη και Αλιατίδη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι στο youtube του Blue Heart.

 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ
Εν τω μεταξύ, online ραντεβού (μέσω Skype) έκλεισε ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 – Football League, κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος με τη διοίκηση της ΕΡΤ για μεθαύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου, ώστε να συζητήσει το φλέγον ζήτημα των τηλεοπτικών στα δύο πρωταθλήματα. Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Λεουτσάκος, στόχος είναι να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία, η οποία θα δώσει «ανάσα» στους συλλόγους των κατηγοριών, τα οικονομικά των οποίων είναι περιορισμένα και τα πράγματα έγιναν ήδη πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πολύ δύσκολα. Έτσι, με συντονισμένες προσωπικές κινήσεις, κανόνισε την επαφή με το κρατικό κανάλι, η οποία θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την ομαλή ροή των πρωταθλημάτων, της Super League και της Football League.

 

Στον αέρα η πρεμιέρα της Super League 2
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Χθες το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού.
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, στις περιοχές με αυξημένο κίνδυνο, θα επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Super League 1, της Basket League και των ευρωπαϊκών αγώνων (Champions League, Europa League), σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα της FIFA και της FIBA. Εντούτοις, θα υπάρξει περαιτέρω εξειδίκευση στα νέα μέτρα που γνωστοποιήθηκαν.
Επίσης, στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο Β (αυξημένος κίνδυνος) επιτρέπεται η ατομική άσκηση μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη