Suzuki για Triple Crown!

VALENCIA ΞΑΝΑ ΚΑΙ MIR ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2020 20:30

Η πίστα Ricardo Tormo στη Valencia κάθε (φυσιολογικό) χρόνο φιλοξενεί τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, μα φέτος άλλαξε ρόλο και σειρά στο πρόγραμμα, αναλαμβάνοντας δύο GP πριν το φινάλε πάει στη διπλανή Πορτογαλία και την πίστα Portimao που είναι εν πολλοίς άγνωστη στον πληθυσμό του MotoGP.

Η Valencia ωστόσο δεν απεμπολεί τον κρίσιμο χαρακτήρα που πολλάκις έχει επιδείξει και φέτος μας σέρβιρε έναν αγώνα που έκρινε πολλά, πάρα πολλά και σε όλες τις κατηγορίες. Ο Mir έγινε ο ένατος διαφορετικός νικητής φέτος και πρόσθεσε αυτό που του έλειπε από τον ως τώρα απολογισμό του, τη νίκη, φτάνοντας ένα βήμα απ’ τον τίτλο, καθώς έχει πλέον 37 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση, όπου ισοβαθμούν Quartararo και Rins, με 50 βαθμούς να απομένουν. Αν το παίξει σωστά σήμερα στη Valencia, μπορεί να το σηκώσει εκεί!  Κοινώς, αυτή τη στιγμή στο εργοστάσιο της Suzuki βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο επίτευγμα, καθώς οδηγούν σε όλες τις κατηγορίες: Αναβάτες, Ομάδες, Κατασκευαστές. H τελευταία φορά που πήρε πρωτάθλημα ήταν το 2000 – Kenny Roberts Jr, GP500 – και τώρα, 20 χρόνια μετά, πάει για έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο. Δεν χωρά αμφιβολία πια πως φέτος το GSX-RR είναι η καλύτερη μοτοσικλέτα του πρωταθλήματος και οι δύο αναβάτες της δικαίως έχουν κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας με τις επιδόσεις τους, ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Και όλα αυτά χωρίς τρελά μπάτζετ, με δύο αναβάτες που ουδέποτε θεωρήθηκαν φαβορί και δίχως καν δοροφυρική ομάδα! Είπαμε κάτι; Σήμερα λοιπόν στις 15.00 σε έναν συναρπαστικό αγώνα ίσως να έχουμε στέψη πρωταθλητή ή θα ξεκαθαρίσουν όλα στον τελευταίο αγώνα στο Portimao;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass